Novović namamio Marića u zamku

Novović namamio Marića u zamku

Blic subota, 25. april 2009.
Istraga o ubistvi saradnika mafijaških bosova
Goran Marić i Ilija Novović, čija su ugljenisana tela pretprošle noći pronađena u izgorelom džipu na njivi u Dob-anovcima, prvo su ubijeni hicima iz vatrenog oružja, a potom spaljeni, saznaje „Blic nedelje“ od izvora bliskih istrazi. Prema istom izvoru, inspektori... »

Ko je vozio džip smrti?

Večernje novosti subota, 25. april 2009.
Uviđaj na mestu gde je nađen džip Goran Marić zvani Mare (38) i Ilija Novović (39) čija su ugljenisana tela u petak pola sata posle ponoći pronađena u spaljenom džipu "rendž rover" nedaleko od Dobanovaca, prvo su ubijeni, a zatim zapaljeni, saznaju "Novosti". Ubice su žrtvama ispalile po hitac u... »

Stradali u džipu poznati policiji?

B92 subota, 25. april 2009.
Beograd -- Policija sumnja da su u zapaljenom džipu pronađenom juče kod Dobanovaca izgoreli Goran Marić i Ilija Novović, nezvanično saznaje B92.
Kako je zapaljeni džip vlasništvo Novovića, čiji je nestanak zajedno sa Marićevim prijavljen u sredu, policija pretpostavlja da su njih dvojica ubijeni i zapaljeni, saznaje B92. Ipak, identitet osoba biće utvrđen DNK analizom u... »

Ubijeni, pa spaljeni!!!

Kurir subota, 25. april 2009.
Goran Marić (39) i Ilija Novović (34) likvidirani hicima iz pištolja s prigušivačem a potom zapaljeni u "landroveru" u ataru sela Dobanovci
BEOGRAD - Ugljenisana tela pripadnika novog "surčinskog klana" Gorana Marića (39), zvanog Mare, i Ilije Novović (34) pronađena su u noći između četvrtka i petka u džipu "landrover" u ataru sela Dobanovci kod Beograda. Prema još... »

Obračun u podzemlju: izrešetani pa spaljeni

Politika subota, 25. april 2009.
U izgorelom „lendroveru” kod Dobanovaca pronađena ugljenisana tela za koja se pretpostavlja da su Goran Marića Mare i Ilija Novović
Zapaljeni džip marke „lendrover” i dva ugljenisana tela u njemu, nađen je juče pola sata posle ponoći u ataru sela Dobanovci u Beogradu, saopštila je policija. Kako saznajemo, jedna žrtva bila je u gepeku vozila, a druga na... »

Spaljeni u džipu

Glas javnosti subota, 25. april 2009.
BEOGRAD - Pripadnik novog surčinskog klana Goran Marić Mare (39) i Ilija Novović (34), blizak prijatelj Luke Bojovića, najverovatnije su ubijeni i spaljeni u belom džipu marke „landrover“, koji je pronađen u noći između četvrtka i petka u ataru sela Dobanovci, u blizini Beograda. Iako još zvanično... »

Crni petak: ubijeni, pa spaljeni u džipu!

Press subota, 25. april 2009.
U zapaljenom „rendž roveru" na njivi kod Dobanovaca lovočuvar pronašao ugljenisana tela Gorana Marića (38) i njegovog prijatelja Ilije Novovića (34)
Paljevina... Džip pronađen kilometar od autoputa Beograd-Zagreb Ugljenisana tela Gorana Marića Mareta (38), vlasnika restorana „Šeher", i njegovog prijatelja Ilije Novovića (34) pronađena su juče u zapaljenom džipu „rendž rover"... »

Novi obračun u beogradskom podzemlju

Danas subota, 25. april 2009.
U Dobanovcima nadomak glavnog grada pronađen zapaljeni džip sa dva izgorela muškarca
Beograd - Policija je na njivi kod mesta Dobanovci, u petak, pola sata posle ponoći, u zapaljenom džipu marke „landrover“, pronašla ostatke dva potpuno izgorela muškarca, čiji identitet još nije poznat. Očekuje se da u... »
©2017 Netmark d.o.o.