Povezane vesti

Jevtić: Dobili garancije da neće biti nemira i napada na Srbe

Politika subota, 13. januar 2018.
Ministar za zajednice i povratak kosovske vlade Dalibor Jevtić kaže da je jasna poruka međunarodne zajednice da ne sme doći do ukidanja Specijalnog suda za OVK i da je od komandanta KFOR-a i kolega u vladi dobio garancije da neće biti nemira i napada na Srbe kada krenu prve optužnice. On je... »

Nema ukidanja Specijalnog suda za OVK, ne sme biti protesta

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Ministar za zajednice i povratak kosovske vlade Dalibor Jevtić kaže da je jasna poruka međunarodne zajednice da ne sme doći do ukidanja Specijalnog suda za OVK i da je od komadanta KFOR i kolega u vladi dobio garancije da neće biti nemira i napada na Srbe kada krenu prve optužnice.
On je podsetio da sledeće nedelje skupština Kosova počinje sa radom i da neće biti iznenađen ako se nastavi sa inicijativom za ukidanje Specijalnog suda za OVK koja je pokrenuta 23. decembra. - Neću biti iznenađen ako dođe do... »

"Dobili garancije da neće biti nemira, ali smo oprezni"

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: "Dobili garancije da neće biti nemira, ali smo oprezni"
Ministar za zajednice i povratak kosovske vlade Dalibor Jevtić kaže da je jasna poruka međunarodne zajednice da ne sme doći do ukidanja Specijalnog suda za OVK.
On je dodao da je od komadanta KFOR-a i kolega u vladi dobio garancije da neće biti nemira i napada na Srbe kada krenu prve optužnice. On je podsetio da sledeće nedelje skupština Kosova počinje sa radom i da neće biti iznenađen... »

Jevtić: Dobili garancije da neće biti nemira, ali smo oprezni

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Jevtić: Dobili garancije da neće biti nemira, ali smo oprezni
BEOGRAD - Ministar za zajednice i povratak kosovske vlade Dalibor Jevtić kaže da je jasna poruka međunarodne zajednice da ne sme doći do ukidanja Specijalnog suda za OVK i da je od komadanta KFOR-a i kolega u vladi dobio garancije da neće biti nemira i napada na Srbe kada krenu prve optužnice.
On je podsetio da sledeće nedelje skupština Kosova počinje sa radom i da neće biti iznenađen ako se nastavi sa inicijativom za ukidanje Specijalnog suda za OVK koja je pokrenuta 23. decembra. "Neću biti iznenađen ako dođe do... »
©2018 Netmark d.o.o.