Povezane vesti

Neki "pucaju", neki se mire: Evo koji par ponovo šeta "ruku pod ruku"

Vesti online nedelja, 14. januar 2018.
Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji. Kako Alo saznaje, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup.
Ponuda je stigla iz makedonske prestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug. - Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo... »

ŠOK! Ana i Rasta PONOVO ZAJEDNO!

Svet nedelja, 14. januar 2018.
Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji, otkriva „Alo!”. Naime, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog... »

Ana i Rasta ponovo zajedno: Bili su u braku samo godinu dana, razveli se pre tri meseca i sad...

Kurir nedelja, 14. januar 2018.
Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji. Naime, kako saznajemo, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog... »
©2018 Netmark d.o.o.