POSAO ZA 200.000 LJUDI

POSAO ZA 200.000 LJUDI

Press ponedeljak, 11. maj 2009.
Predsednik Boris Tadić otvorio juče radove na Koridoru 10 i najavio izgradnju autoputa Beograd-Čačak
Počelo je... Tadić otvorio sezonu radova na autoputu Predsednik Srbije Boris Tadić otvorio je juče početak radova na putnom pravcu Koridora 10 u blizini Novog Sada i naglasio da će u narednih nekoliko godina oko 200.000 ljudi... »

VIKEND TURNEJA BORISA TADIĆA

e-Novine ponedeljak, 11. maj 2009.
Na otvaranju radova za izgradnju 20 kilometara autoputa Horgoš – Novi Sad predsednik Srbije je objavio naciji da će taj projekat zaposliti 200.000 ljudi. Prosta matematika navodi na zaključak da će svaki metar te ceste graditi po 10 radnika. Izgleda da će Srbija dobiti prvi svetski portabl autoput koji će udarnici na svojim rukama prenositi svuda gde predsednički karavani budu prolazili
Piše: Marko Matić U nedelju, 10. maja, počeli su radovi na izgradnji 20 kilometara autoputa od Horgoša do Novog Sada vredni 1,36 milijardi dinara. Tih dvadesetak kilometara i 14 miliona evra bili su dovoljan razlog da se... »

Koridor 10 će u naredne tri godine uposliti 200.000 ljudi

24 Sata ponedeljak, 11. maj 2009.
Ceo državni vrh juče je prisustvovao početku radova na putnom pravcu Koridora 10 u blizini Novog Sada, gde je konstatovano da je ulaganje u infrastrukturu ključno za razvoj Srbije. Predsednik Boris Tadić rekao je da će u naredne tri godine oko 200.000 ljudi u Srbiji imati posao zahvaljujući izgradnji Koridora 10. Tadić je kazao da će u naredne tri godine u znatnoj meri biti unapređen i saobraćaj na železničkom Koridoru 10...
KIČMA - Juče su počeli radovi na izgradnji 20 kilometara levog pravca autoputa od Horgoša do Novog Sada, koji je deo Koridora 10. Umesto koncesionara „Alpina... »

Koridor za 200 hiljada radnih mesta

B92 ponedeljak, 11. maj 2009.
Novi Sad, Subotica, Beška -- U nedelju, 1. maja, počeli su radovi na 20 kilometara leve strane autoputa od Horgoša do Novog Sada, vredni 1,36 milijardi dinara.
Izvođač radova na deonici puta od Novog Sada ka Horgošu u dužini od deset kilometara je građevinsko preduzeće Putevi Užice, dok deonicu od Horgoša prema Novom Sadu iste dužine gradi Preduzeće za puteve Beograd. Rok za izgradnju... »

Koridor 10 posao za 200.000 ljudi

Blic ponedeljak, 11. maj 2009.
Počela izgradnja trake autoputa Horgoš - Novi Sad
U prisustvu kompletnog državnog vrha juče je počela izgradnja leve trake autoputa Horgoš - Novi Sad, koji je deo koridora 10. Ovaj posao čija je ukupna vrednost 1,6 milijardi evra zaposliće 200.000 ljudi, istakao je juče predsednik Boris Tadić tokom obilaska ove... »

Srbija ključna zemlja u regionu

Kurir ponedeljak, 11. maj 2009.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da će završetak saobraćajnog Koridora 10 biti ključan za budući ekonomski razvoj države, ali da će na taj način biti podignuti i evropski potencijali Srbije kao ključne i centralne zemlje regiona. Tadić je na otvaranju radova na putnom pravcu... »

Tadić: Sa Koridorom 10 bićemo drugačija zemlja

Politika ponedeljak, 11. maj 2009.
Otvaranjem dva gradilišta na severnom kraku Koridora 10 juče su zvanično počeli radovi na dve deonice – kod Novog Sada i Subotice, u prisustvu najviših državnih zvaničnika
Predsednik Srbije Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković i brojni članovi njegovog kabineta, obišli su najpre novi most kod Beške, koji bi kao sastavni deo panevropskog koridora kroz našu zemlju trebalo da bude završen do kraja... »

TADIĆ: Završetak Koridora 10 ključni privredni zadatak Srbije

Danas ponedeljak, 11. maj 2009.
Novi Sad - Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je juče da je završetak izgradnje Koridora 10 ključni privredni zadatak za Srbiju, jer država time podiže kapacitete i ispunjava neku vrstu evropske obaveze. „Srbija tako podiže potencijal za ulazak u EU, jer bez Srbije u EU nema ni celovite Unije. Mi... »

Tadić: Koridor 10 ključan za Srbiju (VIDEO)

EMG nedelja, 10. maj 2009.
Predsednik Srbije Boris Tadić rekao danas da je završetak gradnje Koridora 10 ključan privredni zadatak za Srbiju jer država tako podiže kapacitete i završava neku vrstu evropske obaveze.
"Srbija tako podiže potencijal za ulazak u EU jer bez Srbije u EU nema ni celovite Unije. Mi smo centralna zemlja jugoistočne Evrope i kada ne gradimo puteve i podižemo infrastrukturu gubimo novac, kredibilitet i uticaj u svetu",... »

Tadić: Koridor 10 ključni privredni zadatak

Mondo nedelja, 10. maj 2009.
Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da je završetak izgradnje Koridora 10 ključni privredni zadatak za Srbiju, jer država time podiže kapacitete i završava neku vrstu evropske obaveze. Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je ulaganja u infrastrukturu na Koridoru 10. "Srbija (izgradnjom... »

Dinar i danas raste

Vesti online  pre 2 sata  još 5 povezanih

U Čibuku niče 57 vetrenjača

Večernje novosti  pre 1 sat  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.