Istraživanje: Srbi više vole uživo, nego virtuelno

Istraživanje: Srbi više vole uživo, nego virtuelno

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Većini građana Srbije više znači stvarna povezanost s bliskim ljudima u odnosu na virtuelnu, budući da bi se 73% njih radije odrekli mobilnog telefona nego izlaska sa prijateljima. Ipak, više Srba bi se odreklo televizora, nego mobilnog.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ove zanimljive podatke pokazalo je istraživanje kompanije Huawei "Odnosi prema telefonu", sprovedeno u 12 zemalja. Prema rezultatima ovog istraživanja, ljudima u Srbiji je najviše stalo do... »

Huawei: Tri četvrtine Srba bi se radije odreklo gledanja televizije nego korišćenja telefona

Benchmark utorak, 13. februar 2018.
Saopštenje za javnost Huawei, proizvođač Mate 10 lite, je poručio istraživanje pod nazivom "Odnosi prema telefonu" u 12 zemalja. Rezultati su pokazali da nam je najviše stalo do odnosa sa voljenim osobama. Mi volimo svoje pametne telefone, ali prema rezultatima istraživanja koje je poručio Huawei... »

Srbi više vole stvarnu povezanost s ljudima od virtuelne

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Srbi više vole stvarnu povezanost s ljudima od virtuelne
Velikoj većini građana Srbije više znači stvarna povezanost s bliskim ljudima u odnosu na virtuelnu, budući da bi se 73 odsto njih radije odrekli mobilnog telefona nego izlaska sa prijateljima, pokazalo je istraživanje kompanije Huawei "Odnosi prema telefonu", sprovedeno u 12 zemalja.
Prema rezultatma ove studije, ljudima u Srbiji je najviše stalo do odnosa sa voljenim osobama, o čemu svedoči podatak da bi se 83 odsto odreklo telefona zarad intimnosti sa svojim partnerom, navodi se u saopštenju Huawei-ja.... »
©2018 Netmark d.o.o.