Istraživanje: Srbi više vole uživo, nego virtuelno

Istraživanje: Srbi više vole uživo, nego virtuelno

Mondo pre 9 dana
Većini građana Srbije više znači stvarna povezanost s bliskim ljudima u odnosu na virtuelnu, budući da bi se 73% njih radije odrekli mobilnog telefona nego izlaska sa prijateljima. Ipak, više Srba bi se odreklo televizora, nego mobilnog.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ove zanimljive podatke pokazalo je istraživanje kompanije Huawei "Odnosi prema telefonu", sprovedeno u 12 zemalja. Prema rezultatima ovog istraživanja, ljudima u Srbiji je najviše stalo do... »

Huawei: Tri četvrtine Srba bi se radije odreklo gledanja televizije nego korišćenja telefona

Benchmark pre 9 dana
Saopštenje za javnost Huawei, proizvođač Mate 10 lite, je poručio istraživanje pod nazivom "Odnosi prema telefonu" u 12 zemalja. Rezultati su pokazali da nam je najviše stalo do odnosa sa voljenim osobama. Mi volimo svoje pametne telefone, ali prema rezultatima istraživanja koje je poručio Huawei... »

Srbi više vole stvarnu povezanost s ljudima od virtuelne

B92 pre 9 dana
B92: Srbi više vole stvarnu povezanost s ljudima od virtuelne
Velikoj većini građana Srbije više znači stvarna povezanost s bliskim ljudima u odnosu na virtuelnu, budući da bi se 73 odsto njih radije odrekli mobilnog telefona nego izlaska sa prijateljima, pokazalo je istraživanje kompanije Huawei "Odnosi prema telefonu", sprovedeno u 12 zemalja.
Prema rezultatma ove studije, ljudima u Srbiji je najviše stalo do odnosa sa voljenim osobama, o čemu svedoči podatak da bi se 83 odsto odreklo telefona zarad intimnosti sa svojim partnerom, navodi se u saopštenju Huawei-ja.... »
©2018 Netmark d.o.o.