Predrag Ejdus otvara 47. Dane komedije u Jagodini

Predrag Ejdus otvara 47. Dane komedije u Jagodini

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Predrag Ejdus otvara 47. Dane komedije u Jagodini
Doajen srpskog glumišta, filmski, pozorišni i TV glumac Predrag Ejdus, otvoriće 47. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dane komedije", koji se po tradiciji održava od 20. do 27. marta, izjavio je direktor Kulturnog centra u Jagodini Nebojša Petrović.
Ejdus je i ovogodišnji dobitnik "zlatnog ćurana" za životno delo, najvećeg priznanja "Dana komedije". Prvu predstavu na festivalu, posle svečanog otvaranja 20. marta u 20 sati odigraće, u zvaničnoj konkurenciji za nagrade, Atelje... »

Predrag Ejdus otvara 47. Dane komedije

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
JAGODINA: Doajen srpskog glumišta, filmski, pozorišni i TV glumac Predrag Ejdus otvorić 47. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dane komedije", koji se po tradiciji održava od 20 do 27. marta, izjavio je danas Tanjugu direktor Kulturnog centra u Jagodini Nebojša Petrović.
Ejdus je i ovogodišnji dobitnik "zlatnog ćurana" za životno delo, najvećeg priznanja "Dana komedije". Prvu predstavu na festivalu, posle svečanog otvarnja 20. marta u 20 sati odigraće u zvaničnoj konkurenciji za nagrade, Atelje... »
©2018 Netmark d.o.o.