Diković: Kfor je važan faktor stabilnosti

Diković: Kfor je važan faktor stabilnosti

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Diković: Kfor je važan faktor stabilnosti
Načelnik generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i komandant Kfora general-major Salvatore Kuoči su razgovarali na niškom aerodromu.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, oni su razgovarali o saradnji i bezbednosnoj situaciji u Autonomnoj Pokrajini Kosovu i Metohiji i duž administrativne linije sa KiM. General Diković je ocenio da prisustvo... »

Diković i Kuoči o saradnji i bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Blic utorak, 17. april 2018.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas na niškom vojnom aerodromu sa komandantom Kfora general-majorom Salvatoreom Kuočijem o saradnji Vojske Srbije i Kfora i aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na KIM i duž administrativne linije, saopštilo je Ministarstvo... »

Diković: Kfor važan faktor bezbednosti i zato saradnji posvećujemo posebnu pažnju

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Načelnik generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i komandant Kfora general-major Salvatore Kuoči su, na niškom aerodromu, razgovarali o saradnji i bezbednosnoj situaciji u Autonomnoj Pokrajini Kosovu i Metohiji
Načelnik generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i komandant Kfora general-major Salvatore Kuoči su, na niškom aerodromu, razgovarali o saradnji i bezbednosnoj situaciji u Autonomnoj Pokrajini Kosovu i Metohiji i duž... »

General Diković s komandantom Kfora u Nišu

Danas utorak, 17. april 2018.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković susreo se danas na niškom vojnom aerodromu sa komandantom Kfora general-majorom Salvatoreom Kuočijem, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.
Generali Diković i Kuoči su razgovarali o saradnji Vojske Srbije i Kfora i aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u Autonomnoj Pokrajini Kosovu i Metohiji i duž administrativne linije sa KiM. Načelnik Generalštaba je podvukao da... »
©2018 Netmark d.o.o.