Brnabić obišla Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta

Brnabić obišla Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta

Politika četvrtak, 12. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gde su im prezentovana tri projekta koja se realizuju u tom centru, a premijerka je tim povodom rekla da je ETF i... »

Brnabić i Šarčević obišli Inovacioni centar ETF

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Brnabić i Šarčević obišli Inovacioni centar ETF
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić i ministar prosvete Mladen Šarčević posetili su Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Tamo sui m prezentovana tri projekta koja se realizuju u tom centru, a premijerka je tim povodom rekla da je ETF i Inovacioni centar odličan primer znanja u Srbiji. “Srbiji je potrebna nova paradigma rasta, potrebno nam je... »

Brnabić: Srbiji potrebno društvo zasnovano na znanju

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Brnabić: Srbiji potrebno društvo zasnovano na znanju
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gde su im prezentovana tri projekta koja se realizuju u tom centru, a premijerka je tim povodom rekla da je ETF i Inovacioni centar odličan primer znanja u Srbiji.
"Srbiji je potrebna nova paradigma rasta, potrebno nam je društvo i ekonomija koja se zasniva na znanju, inovacijama, mnogo većim investiranju u istraživanje i razvoj i mnogo veća povezanost između nauke i privrede. Ovaj centar u... »

Brnabić: Potrebna ekonomija zasnovana na inovacijama

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Brnabić: Potrebna ekonomija zasnovana na inovacijama
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gde su im prezentovana tri projekta koja se realizuju u tom centru, a premijerka je tim povodom rekla da je ETF i Inovacioni centar odličan primer znanja u Srbiji.
Ana Brnabić je navela da je Srbiji potrebno društvo i ekonomija koja se zasnovana na znanju i inovacijama. "Srbiji je potrebna nova paradigma rasta, potrebno nam je društvo i ekonomija koja se zasniva na – znanju, inovacijama,... »

Brnabić obišla Inovacioni centar ETF gde su nastale igirice za decu sa autizmom, senzor za detekciju disanja i drugi važni projekti

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gde su im prezentovana tri projekta koja se realizuju u tom centru, a premijerka je tim povodom rekla da je... »
©2019 Netmark d.o.o.