Povezane vesti

Novi set opcija koji sprečava da se provodi previše vremena na društvenim mrežama

Radio 021 petak, 10. avgust 2018.
Mark Zakerberg najavio je novi set opcija koji bi korisnicima Facebook-a i Instagrama trebalo da pomogne da smanje vreme provedeno na tim društvenim mrežama.
Mnogim korisnicima se redovno događa da otvore Fejs ili Instagram kako bi proverili jednu stvar i nastave da skroluju kroz hrpu sadržaja još satima, što i nije previše čudno s obzirom na to da su ove društvene mreže i dizajnirane... »

Fejsbuk i Instagram ograničavaju vreme provedeno na mreži

Danas petak, 10. avgust 2018.
Mark Zakerberg najavio je novi set opcija koji bi korisnicima Fejsbuka i Instagrama trebalo da pomogne da smanje vreme provedeno na tim društvenim mrežama, prenosi Index. hr.
Koliko puta vam se dogodilo da ste otvorili Fejsbuk ili Instagram samo kako biste proverili jednu stvar i nakon pola sata shvatili da još uvek besciljno lutate kroz gomilu sadržaja koji ste taj dan videli već nekoliko puta?... »

Facebook i Instagram ograničavaju vreme provedeno na ovim mrežama

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Facebook i Instagram ograničavaju vreme provedeno na ovim mrežama
Mark Zakerberg najavio je novi set opcija koji bi korisnicima Facebook-a i Instagrama trebalo da pomogne da smanje vreme provedeno na tim društvenim mrežama.
Koliko puta vam se dogodilo da ste otvorili Fejs ili Instagram samo kako biste proverili jednu stvar, pa pola sata kasnije shvatili da još uvek besciljno lutate kroz hrpu sadržaja koji ste taj dan videli već nekoliko puta? Mnogim... »
©2019 Netmark d.o.o.