Povezane vesti

O čemu su sve razgovarali Vučić i Čepurin?

B92 05.09.2018
Predsednik Aleksandar Vučić primio je ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje i budućim kontaktima zvaničnika. Vučić i Čepurin saglasili su se da kontinuirani politički dijalog Srbije i Rusije doprinosi… »

Vučić i Čepurin o saradnji dve zemlje, dijalogu Beograda i Prištine...

RTV 05.09.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje i budućim kontaktima najviših zvaničnika. Vučić i Čepurin saglasili su se da kontinuirani politički… »

Vučić i Čepurin o saradnji dve zemlje

Politika 05.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje i budućim kontaktima najviših zvaničnika. Vučić i Čepurin saglasili su se da kontinuirani politički dijalog… »

Vučić i Čepurin razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine

Večernje novosti 05.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u sredu ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemalje i budućim kontaktima najviših zvaničnika. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u sredu ambasadora… »

Vučić i Čepurin o saradnji dve zemlje i dijalogu Beograda i Prištine

RTS 05.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje i budućim kontaktima najviših zvaničnika. Vučić i Čepurin su se saglasili da kontinuirani politički dijalog… »

Vesti dana »