Rusi se oglasili zbog Asanža

Rusi se oglasili zbog Asanža

B92 subota, 22. septembar 2018.
B92: Rusi se oglasili zbog Asanža
Ambasada Rusije u Londonu demantovala je navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu da pobegne iz Velike Britanije.
"Ovo je još jedan primer dezinformacija i lažnih vesti koje šire britanski mediji", saopštila je ambasada na svom zvaničnom nalogu na Tviteru, odgovarajući na navode lista "Gardijan". Taj liberalni list je između ostalog izneo... »

Ruska ambasada demantuje da pomaže Asanžovo bekstvo

Blic subota, 22. septembar 2018.
Ambasada Rusije u Londonu demantovala je danas navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu da pobegne iz Velike Britanije. "Ovo je još jedan primer dezinformacija i lažnih vesti koje šire britanski mediji", saopštila je ambasada na svom zvaničnom nalogu... »

Ruska ambasada demantuje da pomaže Asanžovo bekstvo

Večernje novosti subota, 22. septembar 2018.
Ambasada Rusije u Londonu demantovala je danas navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu da pobegne iz Velike Britanije
Ambasada Rusije u Londonu demantovala je danas navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu da pobegne iz Velike Britanije. "Ovo je još jedan primer dezinformacija i lažnih vesti koje... »
©2019 Netmark d.o.o.