Zlatni Čavić izazvao Felpsa

Zlatni Čavić izazvao Felpsa

24 Sata utorak, 28. jul 2009.
Milorad Čavić je rekordom šampionata u trci na 50 metara leptir stilom osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rimu. Srpski plivač je dužinu bazena isplivao za 22,67 sekundi, što je takođe vreme novog nacionalnog rekorda. Čavić je bio oduševljen rezultatom, jer je njegova glavna disciplina na Svetskom prvenstvu ustvari trka na 100 metara leptir...
DELFIN - Čavić je odlično startovao i vodio je od prvog do poslednjeg zamaha, a najsjanije odličje prigrabio je ispred Austalijanca Metjua Targeta i najbržeg... »

U iščekivanju velikog duela

e-Novine utorak, 28. jul 2009.
Vaterpolisti Srbije su među četiri najbolje ekipe u Evropi! S druge strane, da li zbog inovacija u metodici savremenih sportskih treninga ili zbog upliva NASA tehnologije u šnajderaj modernih kupaćih kostima, ali na Svetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Rimu pljušte rekordi. Za jedno popodne palo je pet svetskih rekorda i nekoliko rekorda šampionata. Jedan od njih na 50 metara delfin postavio je srpski plivač Milorad Čavić. Već su pristigle i čestitke od premijera i članova njegovog... Plivanje i vaterpolo
Mediji su preneli da se i predsednik srpske vlade napokon oglasio posle dugo vremena, valjda u iščekivanju jedne zlatne medalje. "S ponosom smo primili vest o osvajanju zlatne medalje u Rimu i još... »

Biderman bolji od Felpsa

RTV utorak, 28. jul 2009.
RIM - Nemac Paul Biderman osvojio je zlatnu medalju u plivanju na 200 metara slobodno na prvenstvu sveta u Rimu pošto je danas u finalu preplivao tu deonicu u vremenu novog svetskog rekorda - 1:42,00 minuta. To je za čak 96 stotinki bolji rezultat od dosadašnjeg rekorda Amerikanca Majkla Felpsa... »

Felps ostao bez zlata i rekorda

Mondo utorak, 28. jul 2009.
Majkl Felps će dugo pamtiti ime Nemca Pola Bidermana. On ga je "prešišao" u kvalifikacijama i polufinalu trke na 200 metara slobodno na Svetskom prvenstvu, a zatim je bio bolji od Amerikanca i u najvažnijoj borbi za medalje. Biderman je u finalu trijumfovao ispred Felpsa rezultatom 1:42,00 minuta,... »

SP: Biderman brži od Felpsa

B92 utorak, 28. jul 2009.
Nemački plivač Paul Biderman osvojio je zlatnu medalju i postavio svetski rekord u trci na 200 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Rimu.
Rezultati finala trke na 200 metara slobodnim stilom: 1. Paul Biderman (Nemačka) 1:42.00 - svetski rekord 2. Majkl Felps (SAD) 1:43.22 3. Danilo Izotov (Rusija) 1:43.90 4. Šo Učida (Japan) 1:45.24 5. Kenrik Monk (Australija)... »

Čavić najbolji na svetu

Danas utorak, 28. jul 2009.
Najbolji srpski plivač osvojio zlatnu medalju i postavio novi rekord Svetskog prvenstva na trci 50 metara delfin stilom
Beograd, Rim - Srbija je prvi put dobila svetskog prvaka u plivanju. Najbolji srpski plivač, Milorad Čavić, osvojio je zlatnu medalju i oborio rekord Svetskog prvenstva na trci 50 metara delfin stilom. Čavić je trku na SP u Rimu... »

Bravo, majstore: Čavić osvojio zlato!

Press utorak, 28. jul 2009.
Milorad Čavić trijumfovao u trci na 50 metara delfin na SP u Rimu! Srpski as sa vremenom 22,67 postavio novi rekord šampionata i Srbije. U petak i subotu sledi veliki okršaj sa Felpsom na 100 metara delfin
Bravo, majstore... Čavić trijumfovao u disciplini koja nije njegova specijalnost Milorad Čavić je osvojio prvo zlato u Rimu! Najbolji srpski plivač trijumfovao je u trci na 50 metara delfin na Svetskom prvenstvu u vremenu 22,67... »
©2017 Netmark d.o.o.