Povezane vesti

Da u Rusiju ne izvozimo samo šljive - sedam sporazuma o inovacijama

RTV subota, 12. januar 2019.
RTV: Da u Rusiju ne izvozimo samo šljive - sedam sporazuma o inovacijama
BEOGRAD, NOVI SAD - Tokom predstojeće posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće, između ostalog, potpisano sedam sporazuma iz oblasti inovacija i digitalizacije s ključnim akterima digitalne industrije Rusije, izjavio je danas u jutarnjem programu RTS-a ministar za inovacije i Vladi Srbije Nenad Popović.
"Želimo s Rusijom da sarađujemo u novim tehnologijama, to je budućnosti za Srbiju i za Rusiju. Ne želimo da u Rusiju izvozimo samo jabuke i šljive, želimo u Rusiju da izvozimo srpsko znanje", rekao je Popović. Kako kaže, nakon... »

Sa Putinom potpisujemo sedam strateških ugovora

Vesti online subota, 12. januar 2019.
Tokom predstojeće posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće potpisano sedam sporazuma iz oblasti inovacija i digitalizacije.
Prema rečima Nenada Popovića ministra za inovacije u Vladi Srbije, ugovori će biti sklopljeni sa s ključnim akterima digitalne industrije Rusije, - Želimo s Rusijom da sarađujemo u novim tehnologijama, to je budućnosti za Srbiju... »

Putinu ponudićemo naše znanje, potpisaćemo 7 strateških ugovora

B92 subota, 12. januar 2019.
B92: Putinu ponudićemo naše znanje, potpisaćemo 7 strateških ugovora
Beograd -- Tokom predstojeće posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće potpisano sedam sporazuma iz oblasti inovacija i digitalizacije.
Prema rečima Nenada Popovića ministra za inovacije u Vladi Srbije, ugovori će biti sklopljeni sa s ključnim akterima digitalne industrije Rusije, "Želimo s Rusijom da sarađujemo u novim tehnologijama, to je budućnosti za Srbiju i... »

Popović: Potpisujemo sedam sporazuma o inovacijama sa Rusijom

RTS subota, 12. januar 2019.
RTS: Popović: Potpisujemo sedam sporazuma o inovacijama sa Rusijom
Tokom predstojeće posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće, između ostalog, potpisano sedam sporazuma iz oblasti inovacija i digitalizacije s ključnim akterima digitalne industrije Rusije, naveo je u Jutarnjem programu RTS-a ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.
Nenad Popović navodi da Srbija sa Rusijom želi da sarađuje u oblasti novih tehnologija jer je to, kako kaže – budućnosti za Srbiju i za Rusiju. "Ne želimo da u Rusiju izvozimo samo jabuke i šljive, želimo u Rusiju da izvozimo... »
©2019 Netmark d.o.o.