Sve je više bolesne dece

Sve je više bolesne dece

Politika pre 9 dana
Objavljeni prvi rezultati naučno-medicinske studije o malignim oboljenjima kod rođenih u periodu NATO bombardovanja naše zemlje
Prvi preliminarni rezultati iz naučno-medicinske studije o učestalosti malignih oboljenja kod dece od jedne do 18 godina, urađene na osnovu istraživanja u saradnji s Institutom „Milan Jovanović Batut”, pokazuju porast učestalosti... »

Posledice NATO bombardovanja: Sve je više bolesne dece

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Predsednik skupštinske Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić izjavio je da prvi preliminarni rezultati naučno-medicinske studije pokazuju porast učestalosti ovih bolesti, naročito malignih bolesti krvi kod dece od pete do devete godine.
Laketić je rekao da studija o učestalosti malignih oboljenja kod dece od jedne do 18 godina, koja je urađena na osnovu istraživanja u saradnji s Institutom „Milan Jovanović Batut“, nije završena i da su ovi prvi rezultati u... »

Osiromašeni uranijum je samo vrh ledenog brega: Sve je više bolesne dece od raka, najviše od 5. do 9. godine, tumori mozga vrebaju one do 18! Najgori su piraleni iz trafoa, benzemi...

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Predsednik skupštinske Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić izjavio je da prvi preliminarni rezultati naučno-medicinske studije pokazuju porast učestalosti ovih bolesti, naročito malignih bolesti krvi kod dece od pete do devete godine. Laketić je... »

Nalaz Komisije:Od NATO bombardovanja deca sve bolesnija

Mondo pre 10 dana
Komisija Skupštine Srbije za istraživanje posledica NATO bombardovanja prosledila je poslanicimima prve preliminarne rezultate. Crni podaci o bolesti dece - budućnosti Srbije.
Foto: MONDO, Mario Milojević Prvi preleminarni rezultati iz naučno-medicinske studije o učestalosti malignih oboljenja kod dece od jedne do 18 godina pokazuju porast učestalosti tih bolesti, naročito malignih bolesti krvi kod... »

"Sve je više bolesne dece"

B92 pre 10 dana
B92: "Sve je više bolesne dece"
Prvi rezultati naučno-medicinske studije pokazuju porast maligniteta kod dece, posebno malignih bolesti krvi.
To je rekao predsednik skupštinske Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić. On je za list Politika rekao da preliminarni podaci istraživanja o učestalosti malignih oboljenja u uzrastu od jedne... »

Laketić: Sve je više bolesne dece

RTS pre 10 dana
RTS: Laketić: Sve je više bolesne dece
Predsednik skupštinske Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić izjavio je da prvi preliminarni rezultati naučno-medicinske studije pokazuju porast učestalosti malignih bolesti, naročito bolesti krvi kod dece od pete do devete godine.
Darko Laketić je rekao da studija o učestalosti malignih oboljenja kod dece od jedne do 18 godina, koja je urađena na osnovu istraživanja u saradnji s Institutom "Milan Jovanović Batut", nije završena i da su ovi prvi rezultati u... »

Posledice NATO bombardovanja: Sve je više bolesne dece

RTV pre 10 dana
RTV: Posledice NATO bombardovanja: Sve je više bolesne dece
BEOGRAD - Predsednik skupštinske Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić izjavio je da prvi preliminarni rezultati naučno-medicinske studije pokazuju porast učestalosti ovih bolesti, naročito malignih bolesti krvi kod dece od pete do devete godine.
Laketić je rekao da studija o učestalosti malignih oboljenja kod dece od jedne do 18 godina, koja je urađena na osnovu istraživanja u saradnji s Institutom "Milan Jovanović Batut", nije završena i da su ovi prvi rezultati u... »
©2019 Netmark d.o.o.