"Nije vreme sad za proteste, važniji pregovori sa Kosovom"

"Nije vreme sad za proteste, važniji pregovori sa Kosovom"

B92 pre 3 dana
B92: "Nije vreme sad za proteste, važniji pregovori sa Kosovom"
Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić ocenila je da se protesti opozicije u Srbiji održavaju u trenutku kada im nije mesto.
Kako je rekla, njima sad nije mesto jer je finalizacija pregovora s Prištinom, koja bi trebalo da se dovrši što pre, u interesu bezbednosti celog regiona i trebalo bi trenutno da ima priotitet. Ona je za "Glas Amerike" (VOA)... »

Jelena Milić: Finalizacija pregovora s Kosovom je važnija od protesta

Večernje novosti pre 3 dana
Ona je za "Glas Amerike" (VOA) rekla da protesti protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića slabe poziciju Beograda, iako u ovom trenutku deluje kao da Priština gubi podršku
Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić ocenila je da se protesti opozicije u Srbiji održavaju u trenutku kada im nije mesto, jer je finalizacija pregovora s Prištinom, koja bi trebalo da se dovrši što pre, u... »

Jelena Milić: Nije vreme sad za proteste, važniji su pregovori s Prištinom

Kurir pre 3 dana
Protesti protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića slabe poziciju Beograda, iako u ovom trenutku deluje kao da Priština gubi podršku, smatra ona
BEOGRAD - Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić ocenila je da se protesti opozicije u Srbiji održavaju u trenutku kada im nije mesto. Kako je rekla, njima sad nije mesto jer je finalizacija pregovora s... »

Milić: Protesti ometaju finalizaciju dogovora s Prištinom

RTV pre 3 dana
RTV: Milić: Protesti ometaju finalizaciju dogovora s Prištinom
BEOGRAD - Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić ocenila je da se protesti opozicije u Srbiji održavaju u trenutku kada im nije mesto, jer je finalizacija pregovora s Prištinom, koja bi trebalo da se dovrši što pre, u interesu bezbednosti celog regiona i trebalo bi trenutno da ima prioritet.
Ona je za "Glas Amerike" (VOA) rekla da protesti protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića slabe poziciju Beograda, iako u ovom trenutku deluje kao da Priština gubi podršku. Podsetila je da upravo zbog taksi na robu iz... »

Milić: Finalizacija pregovora s Kosovom je važnija od protesta

Blic pre 3 dana
Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić ocenila je da se protesti opozicije u Srbiji održavaju u trenutku kada im nije mesto, jer je finalizacija pregovora s Prištinom, koja bi trebalo da se dovrši što pre, u interesu bezbednosti celog regiona i trebalo bi trenutno da ima priotitet.... »
©2019 Netmark d.o.o.