Povezane vesti

Za zločine OVK sudiće bivši advokati Gotovine i Orića

Politika 15.03.2019
Pravdu će u Hagu ponovo deliti i Francuskinja Mišel Pikar, članica veća na suđenju Karadžiću, Perišiću, Stanišiću i Simatoviću. Osmoro od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine OVK sudilo je u okviru misije… »

Bivši advokati Gotovine i Orića sude za zločine OVK

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine tzv. OVK, osmoro je sudilo u okviru misije Euleksa na Kosovu i Metohiji, a šestoro imaju neko iskustvo kao članovi veća Haškog tribunala za ratne zločine u bivšoj… »

Suđenje za zločine OVK u hagu: Među sudijama osmoro iz Euleksa i šestoro poznatih lica iz Tribunala - advokati Gotovine i…

Blic 15.03.2019
Od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine tzv. OVK, osmoro je sudilo u okviru misije Euleksa na Kosovu i Metohiji, a šestoro imaju neko iskustvo kao članovi veća Haškog tribunala za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji… »

"Sudije za OVK – advokati Orića, Gotovine, Markača"

B92 15.03.2019
Od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine tzv. OVK, osmoro je sudilo u okviru misije Euleksa na Kosovu i Metohiji. Šestoro imaju neko iskustvo kao članovi veća Haškog tribunala za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji… »

Vesti dana »