Povezane vesti

Salve emocija na koncertu Jelene Tomašević: Još jednom je dokazala da s razlogom nosi titulu najlepšeg glasa ovog podneblja

Kurir pre 4 dana
Jelena Tomašević je sinoć održala veličanstven koncert u prepunom Sava centru koji je, osim vrhunskog muzičkog i scenskog doživljaja, od samog početka bio toliko snažno emotivno obojen da je, već sa prvom pesmom, publika ovacijama pozdravila jednu od najkvalitetnijih pevačica regiona, koja je... »

Prekinut koncert Jelene Tomašević: On se popeo na binu usred nastupa i rasplakao je ! (kurir TV)

Kurir pre 4 dana
Jelena Tomašević održala je koncert u prepunom Sava Centru koji je, osim vrhunskog muzičkog i scenskog doživljaja, od samog početka bio toliko snažno emotivno obojen. Uz Gudače Svetog Đorđa i svoj bend, na predivnoj, posebno dekorisanoj sceni, u mističnoj i nesvakidašnjoj atmosferi, Jelena je... »

Salve suza i aplauza: Jelena Tomašević održala veličanstven koncert u Sava Centru (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Od samog početka bio toliko snažno emotivno obojen, da je, već sa prvom pesmom, publika ovacijama pozdravila jednu od najkvalitetnijih pevačica regiona
Jelena Tomašević je u četvrtak veče održala veličanstven koncert u prepunom Sava Centru koji je, osim vrhunskog muzičkog i scenskog doživljaja, od samog početka bio toliko snažno emotivno obojen, da je, već sa prvom pesmom,... »
©2019 Netmark d.o.o.