Povezane vesti

Mali ima Akcioni plan protiv sive ekonomije: Ima 5 ciljeva a evo i kojih...

Kurir pre 28 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije na kojoj je dogovoren konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije. Kako je saopštilo Ministarsvo finansija, Akcioni plan bi trebalo uskoro da bude usvojen na sednici... »

Dogovoren koncept akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije u Srbiji

Danas pre 28 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije na kojoj je dogovoren konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije.
Kako je saopštilo Ministarsvo finansija, Akcioni plan bi trebalo uskoro da bude usvojen na sednici Vlade Srbije. Sednici su prisustvovali ministarka pravde Srbije Nela Kuburović, ministar državne uprave i lokalne samouprave... »

Dogovoren Akcioni plan za suzbijanje sive ekonomije

B92 pre 28 dana
B92: Dogovoren Akcioni plan za suzbijanje sive ekonomije
Beograd -- Na sastanku Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije dogovoren je konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije.
Akcioni plan bi trebalo uskoro da bude usvojen na sednici Vlade Srbije, a nakon čega će početi njegova primena. Sagovornici su se saglasili da će Akcioni plan da doprinese boljem privrednom i poslovnom ambijentu, kao i boljem... »

Dogovoren Akcioni plan za suzbijanje sive ekonomije

RTV pre 28 dana
RTV: Dogovoren Akcioni plan za suzbijanje sive ekonomije
BEOGRAD - Na sastanku Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije danas je dogovoren konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije, koji bi trebalo uskoro da bude usvojen na sednici Vlade Srbije, a nakon čega će početi njegova primena.
Sagovornici su se saglasili da će Akcioni plan da doprinese boljem privrednom i poslovnom ambijentu, kao i boljem položaju radnika, s obzirom na to da siva ekonomija i dalje ima veliki udeo u BDP-u, saopštilo je Ministarstvo... »
©2019 Netmark d.o.o.