Povezane vesti

Begunac se posle 10 godina vratio u zatvor, a razlog je neverovatan

Vesti online pre 25 dana
Jedan odbegli zatvorenik pojavio se, deset godina od bekstva, ispred policijske stanice u Salcburgu sa željom da se vrati u zatvorsku ćeliju.
Austrijanac, star 64 godine, živeo je nakon bekstva na Tenerifi, ali je sada, u starosti, odlučio da se vrati u domovinu. On je sa dva kofera doputovao preko Minhena do Salcurga, gde je zakucao na vrata policijske stanice.... »

Neviđeno:Dosadio mu "Raj na Zemlji", vratio se u zatvor

Mondo pre 25 dana
Jedan odbegli zatvorenik pojavio se, deset godina od bekstva, ispred policijske stanice u Salcburgu u Austriji želeći da se vrati u zatvorsku ćeliju.
Foto: YouTube/printscreen/Expedia Ilustracija Austrijanac, star 64 godine, živeo je nakon bekstva na ostrvu Tenerife, ali je sada, u starosti, odlučio da se vrati u domovinu. On je s dva kofera doputovao preko Minhena u Nemačkoj... »

Austrijski begunac zakucao na vrata policije: Tenerife više nisu tako lepe

B92 pre 25 dana
B92: Austrijski begunac zakucao na vrata policije: Tenerife više nisu tako lepe
Salcburg, Beč -- Jedan odbegli zatvorenik pojavio se, deset godina od bekstva, ispred policijske stanice u Salcburgu sa željom da se vrati u zatvorsku ćeliju.
Austrijanac, star 64 godine, živeo je nakon bekstva na Tenerifima, ali je sada, u starosti, odlučio da se vrati u domovinu. On je sa dva kofera doputovao preko Minhena do Salcurga, gde je zakucao na vrata policijske stanice.... »
©2019 Netmark d.o.o.