Četiri stuba srpske spoljne politike

Četiri stuba srpske spoljne politike

RTS nedelja, 30. avgust 2009.
Evropska unija, Rusija, SAD i Kina četiri su stuba srpske spoljne politike, rekao predsednik Boris Tadić. "Ideja je jednostavna - da se naši sporazumi o slobodnoj trgovini sa EU, zemljama CEFT-a, Rusijom i Turskom ne samo kada su kineski partneri, nego i svi ostali, iskoriste kako bi proizvodnja u... »

Srbija ima četiri stuba spoljne politike

Mondo nedelja, 30. avgust 2009.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ima četiri stuba spoljne poltitike: Evropska unija Rusija, SAD i Kina, i da će to u dužem periodu biti osnovna doktrina njene spoljne politike. U intervjuu za "Politiku", predsednik Tadić je istakao "da se nijednog trenutka ne sme smesti sa uma da... »

Tadić: Ulazak u EU naš osnovni cilj

RTV nedelja, 30. avgust 2009.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ima četiri stuba spoljne poltitike: Evropska unija Rusija, SAD i Kina, i da će to u dužem periodu biti osnovna doktrina njene spoljne politike. U intervjuu za današnju "Politiku", predsednik Tadić je pri tom istakao "da se nijednog... »

Pregled štampe (30. 08. 2009.)

RTS nedelja, 30. avgust 2009.
Politika: Ulazak u EU naš osnovni cilj, Blic: Beograđani žrtve lažnih policajaca, Press: Sahrana umesto svadbe!, pišu beogradske novine Ulazak u EU naš osnovni cilj Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ima četiri stuba spoljne poltitike: Evropska unija, Rusija, SAD i Kina, i da će to... »

Tadić: Četiri stuba diplomatije

B92 nedelja, 30. avgust 2009.
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da Srbija ima četiri stuba spoljne politike: EU, Rusiju, SAD i Kinu, ali da je osnovni cilj ulazak u Evropsku uniju.
U intervjuu za "Politiku", Tadić je pri tom rekao "da se nijednog trenutka ne sme smesti sa uma da Srbija kao svoj centralni politički cilj postavlja članstvo u Evropskoj uniji" i ocenio da strategijska partnerstva sa SAD,... »
©2017 Netmark d.o.o.