Damir Dokić počeo štrajk glađu

Damir Dokić počeo štrajk glađu

Blic četvrtak, 8. oktobar 2009.
Otac teniserke zatražio prebačaj u zatvorsku samicu
Damir Dokić, koji je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji koje je telefonom uputio australijskoj ambasadorki u Srbiji, počeo je juče štrajk glađu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici i podneo zahtev za prebačaj u samicu. Dokićev branilac Bosiljka Đukić izjavila je da... »

Dokić štrajkuje glađu

B92 četvrtak, 8. oktobar 2009.
Beograd -- Damir Dokić, koji je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji australijskoj ambasadorki u Srbiji, započeo je štrajk glađu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.
On je podneo zahtev za prebačaj u samicu, revoltiran "pristrasnim postupanjem suda u njegovom slučaju". Dokićeva braniteljka Bosiljka Đukić izjavila je Tanjugu da Dokić neće više da uzima hranu, vodu i lekove, jer smatra da je... »

Damir Dokić počeo štrajk glađu

Večernje novosti četvrtak, 8. oktobar 2009.
BEOGRAD - Damir Dokić, koji je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji koje je telefonom uputio australijskoj ambasadorki u Srbiji, započeo je danas štrajk glađu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici i podneo zahtev za prebačaj u samicu, revoltiran "pristrasnim postupanjem suda u njegovom slučaju".... »

Damir Dokić počeo štrajk glađu

RTV četvrtak, 8. oktobar 2009.
SREMSKA MITROVICA - Damir Dokić, koji je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji koje je telefonom uputio australijskoj ambasadorki u Srbiji, započeo je danas štrajk glađu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici i podneo zahtev za prebačaj u samicu, revoltiran "pristrasnim postupanjem suda u njegovom... »

Damir Dokić štrajkuje glađu zbog Vučinića

Mondo četvrtak, 8. oktobar 2009.
Damir Dokić, koji je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji koje je telefonom uputio australijskoj ambasadorki u Srbiji, započeo je štrajk glađu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici i podneo zahtev za prebačaj u samicu, revoltiran "pristrasnim postupanjem suda u njegovom slučaju". Dokićev branilac... »
©2017 Netmark d.o.o.