Tužilac nastavio uvodnu reč u odsustvu Karadžića

Tužilac nastavio uvodnu reč u odsustvu Karadžića

EMG ponedeljak, 2. novembar 2009.
Tužilac Alan Tiger (Tieger) nastavio je danas uvodnu reč na suđenju bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću pred Haškim tribunalom, u odsustvu Karadžića koji se brani sam.
Predsedavajući sudija O Gon Kvon (O-gon Kwon), konstatujući da Karadžić nije u sudnici, rekao je da se time optuženi odrekao prava da prisustvuje procesu. Karadžić bojkotuje početak suđenja zato što mu, kako tvrdi, Tribunal nije... »

Karadžić u utorak u haškoj sudnici

Mondo ponedeljak, 2. novembar 2009.
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić neće se u ponedeljak pojaviti u sudnici Haškog tribunala, ali će doći na Statusnu konferenciju u utorak, izjavio je Tanjugu član njegovog pravnog tima advokat Goran Petronijević. Suđenje se nastavlja iznošenjem uvodne reči tužilaštva, dok će se... »

Nastavlja se suđenje Radovanu Karadžiću

RTV ponedeljak, 2. novembar 2009.
HAG - Nastavak suđenja bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću u Haškom tribunalu, planiran za danas, ponovo će, kako se očekuje, proteći bez njegovog prisustva. Karadžić je prošle nedelje najavio da se neće pojaviti pred sudijama Tribunala, jer smatra da mu je uskraćeno pravo na... »

Kraj optužbe bez prisustva Karadžića

Glas javnosti ponedeljak, 2. novembar 2009.
HAG - Tužioci na suđenju bivšem predsedniku Republike Srpske dr Radovanu Karadžiću, optuženom za genocid nad nesrbima u BiH, danas će pred Haškim tribunalom okončati uvodnu reč u odsustvu Karadžića, koji se brani sam. Karadžić bojkotuje početak suđenja zato što mu, kako tvrdi, sud nije dao dovoljno... »

Danas nastavak suđenja Karadžiću

Danas ponedeljak, 2. novembar 2009.
Hag - U Haškom tribunalu danas će biti nastavljeno suđenje bivšem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, kojeg optužnica tereti za genocid, zločin protiv čovječnosti i kršenja zakona i običaja ratovanja u BiH od 1992. do 1995. godine. Tužilaštvo bi trebalo da nastavi sa izlaganjem uvodne... »
©2017 Netmark d.o.o.