Tadić: Hapšenje Mladića obaveza Srbije

Tadić: Hapšenje Mladića obaveza Srbije

RTS utorak, 3. novembar 2009.
Svojim ponašanjem Mladić blokira ceo politički proces, proces okončanja evropskih integracija čiji je cilj poboljšanje života građana Srbije, rekao predsednik Srbije u intervjuu za italijansku agenciju Ansa. Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića... »

Srbija ispunjava obaveze prema Hagu

RTS utorak, 3. novembar 2009.
Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom i svako dalje kažnjavanje je neopravdano, poručili srpski zvaničnici uoči dolaska glavnog tužioca Serža Bramerca. Uoči dolaska glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca, predsednik Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka... »

Tadić: Hapšenje Mladića obaveza Srbije

Borba utorak, 3. novembar 2009.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića "velika obaveza za srpsku državu i njenu demokratiju" i da će, nezavisno od zahteva EU i Haškog tribunala, Beograd svakako uhapsiti Mladića, jer je "optužen za ratne zločine i prema domaćim zakonima". U intervjuu... »

Tadić: Hapšenje Mladića uslov za pomirenje

RTV utorak, 3. novembar 2009.
RIM - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića "velika obaveza za srpsku državu i njenu demokratiju" i da će, nezavisno od zahteva Evropske unije (EU) i Haškog tribunala, Beograd svakako uhapsiti Mladića, jer je "optužen za ratne zločine i prema domaćim... »

Tadić: Mladić blokira integracije

B92 utorak, 3. novembar 2009.
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića "velika obaveza za srpsku državu i njenu demokratiju".
On je naveo da će, nezavisno od zahteva EU i Haškog tribunala, Beograd svakako uhapsiti Mladića, jer je "optužen za ratne zločine i prema domaćim zakonima". U intervjuu agenciji Ansa, uoči posete Italiji planirane za 13.... »

Tadić: Hapšenje Mladića obaveza Srbije

EMG utorak, 3. novembar 2009.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je hapšenje haškog begunca Ratka Mladića "velika obaveza za srpsku državu i njenu demokratiju" i da će, nezavisno od zahteva EU i Haškog tribunala, Beograd svakako uhapsiti Mladića jer je "optužen za ratne zločine i prema domaćim zakonima".
U intervjuu agenciji Ansa, uoči posete Italiji planirane za 13. novembar, Tadić je rekao da je "hapšenje Mladića uslov za pomirenje naroda bivše Jugoslavije i uslov za stvaranje normalnog društva zasnovanog na pravu". Tadić je... »
©2017 Netmark d.o.o.