Povezane vesti

Najviše „uvezenih” slučajeva zaraze koronavirusom u Nemačkoj sa Kosmeta

Politika 13.08.2020
Nemački Institut „Robert Koh” (RKI) napravio je listu zemalja u kojima su se Nemci najviše zarazili koronavirusom, a na samom vrhu te liste je Kosmet. RKI ukazuje da se od sredine juna, nakon prvog otvaranja granica, beleži rast osoba koje su se… »

Koronavirus u Nemačku stiže najviše sa Kosova i Metohije

B92 13.08.2020
Berlin -- Nemački Institut "Robert Koh" (RKI) napravio je listu zemalja u kojima su se Nemci najviše zarazili koronavirusom, a na samom vrhu te liste je Kosovo. RKI ukazuje da se od sredine juna, nakon prvog otvaranja granica, beleži rast osoba koje su… »

Najviše zaraženih u Nemačku stiglo sa Kosova i Metohije, duplo više nego iz Turske

RTV 13.08.2020
BERLIN - Nemački Institu "Robert Koh" (RKI) napravio je listu zemalja u kojima su se Nemci najviše zarazili korona virusom, a na samom vrhu te liste je Kosovo. RKI ukazuje da se od sredine juna, nakon prvog otvaranja granica, beleži rast osoba koje su… »

"Najviše zaraženih nam stiglo sa Kosova": Nemci zabrinuti zbog "uvezenih" slučajeva korone, Srbija na 4. Mestu

Blic 13.08.2020
Nemački Institut "Robert Koh" (RKI) napravio je listu zemalja u kojima su se Nemci najviše zarazili korona virusom, a na samom vrhu te liste je Kosovo. RKI ukazuje da se od sredine juna, nakon prvog otvaranja granica, beleži rast osoba koje su se… »

Vesti dana »