Subota, 19.12.2009.

Subota, 19.12.2009.

BBC subota, 19. decembar 2009.
Svi listovi se opširno osvrću na, kako Tajms ocenjuje, "konfuzan" završetak klimatskog samita u Kopenhagenu, i dana kada je čak i poslovično hladnokrvni i opušteni predsednik Obama "izgubio živce s Kinom", kako primećuje Indipedent.
Ovaj list piše da je glavni događaj jučerašnjeg dana bio direktni i lični sukob bez presedana između američkog predsednika obame i kineskog premijera Vena Điabaoa. Premijera Vena je naime duboko uvredilo Obamino insistiranje da... »

Nevreme u svetu

RTS subota, 19. decembar 2009.
Snežna oluja pogodila istočnu obalu SAD i u nekim oblastima nanela i do 30 centimetara snega zbog čega je otežan saobraćaj. Zbog kvarova izazvanih hladnoćom, 2.000 putnika oslobođeno iz četiri voza, koja su tokom noći ostala blokirana u tunelu ispod Lamanša. Venecija poplavljena. Snežna oluja... »

Snežna oluja na istočnoj obali SAD

B92 subota, 19. decembar 2009.
Vašington -- Snežna oluja pogodila je istočnu obalu SAD i nanela u nekim oblastima i do 30 centimetara snega zbog čega je otežan saobraćaj.
Zvaničnici su zatražili od stanovništva da ostane u domovima. Vozači su odustali od vožnje pošto su putevi i autoputevi postali neprohodni. Na aerodromima su mnogi letovi otkazani ili se odvijaju uz velika odlaganja. Tržni centar... »

Vozovi zbog hladnoće stali ispod Lamanša

RTV subota, 19. decembar 2009.
LONDON - Dve hiljade putnika oslobođeno je danas iz četiri voza koji su tokom noći ostali blokirani u tunelu ispod Lamanša, zbog kvarova izazvanih velikom hladnoćom, javlja Bi-Bi-Si.
Oko dve hiljade osoba ostalo je zarobljeno preko noći u vozovima u Eurotunelu, bez grejanja i osvetljenja, saopštila je kompanija Eurostar. U međuvremenu, četiri voza su pomerena iz tunela, a putnici su prebačeni u druge vozove,... »

Noć u tunelu ispod Lamanša

RTS subota, 19. decembar 2009.
Posle kvarova na četiri voza, izazvanih velikom hladnoćom, 2.000 putnika bez grejanja i osvetljenja ostalo blokirano u tunelu ispod Lamanša. Vozovi pomereni iz tunela, a putnici prebačeni u druge vozove. Dve hiljade putnika oslobođeno je iz četiri voza, koja su tokom noći ostala blokirana u tunelu... »

Obustavljen saobraćaj ispod Lamanša

B92 subota, 19. decembar 2009.
London -- Železnički saobraćaj ispod Lamanša obustavljen je nakon što je više od dve hiljade putnika iz četiri voza više sati bilo zaglavljeno u vozovima zbog kvara.
Prema prvim izveštajima, uzrok kvara u subotu ujutro je hladno vreme i na francuskoj i na britanskoj obali. Mnogi putnici su ostali u vozovima bez grejanja, osvetljenja i vode, a neki od njih su evakuaciju opisali kao haotičnu i... »

Putnici evakuisani ispod Lamanša

Večernje novosti subota, 19. decembar 2009.
LONDON - Železnički saobraćaj ispod Lamanša između Velike Britanije i Francuske je obustavljen nakon što je više od dve hiljade putnika iz četiri voza više sati bilo zaglavljeno u vozovima zbog kvara. Prema prvim izveštajima, uzrok kvara u subotu ujutro je hladno vreme i na francuskoj i na... »

Hiljade putnika oslobođeno iz vozova u tunelu ispod Lamanša

Blic subota, 19. decembar 2009.
Kvarovi zbog velike hladnoće
Dve hiljade putnika oslobođeno je danas iz četiri voza koji su tokom noći ostali blokirani u tunelu ispod Lamanša, zbog kvarova izazvanih velikom hladnoćom, javlja BBC. Oko 2.000 osoba ostalo je zarobljeno preko noći u vozovima u Eurotunelu, bez grejanja i osvetljenja,... »
©2017 Netmark d.o.o.