Moguće poskupljenje cigareta

Moguće poskupljenje cigareta

B92 ponedeljak, 21. decembar 2009.
Beograd -- Zbog redovnog povećanja akciza moguće je poskupljene cigareta početkom naredne godine, najavljuje Japan tabako internešnl (JTI).
Postoji mogućnost da će cigarete u Srbiji poskupeti početkom sledeće godine zbog redovnog povećanja akciza, ali to zavisi i od drugih makroekonomskih faktora, poput inflacije, devalvacije, troškova proizvodnje, kao i tržišnih... »

Poskupljuju cigarete

Večernje novosti ponedeljak, 21. decembar 2009.
CIGARETE će u Srbiji, usled redovnog dogovorenog povećanja akciza, poskupeti početkom sledeće godine u skladu sa Zakonom o akcizama, najavila je kompanija "Japan tabako internešenel" (JTI). Međutim, u ovoj kompaniji nisu precizirali za koliko će i kada će doći do poskupljenja njihovih proizvoda. -... »

Cigarete poskupljuju u 2010.

Blic ponedeljak, 21. decembar 2009.
Predstavnici "Japan tobako internešenel" (JTI) najavili su danas da bi cigarete u 2010. godini trebalo da poskupe, zbog redovnog povećanja akciza od 1. januara sledeće godine. Direktor korporativnih poslova i komunikacija u JTI za zapadni Balkan Goran Pekez, na konferenciji za novinare, nije... »

Od Nove godine skuplje cigarete

EMG ponedeljak, 21. decembar 2009.
Od Nove godine cigarete će poskupeti zbog povećanja akciza. Goran Pekez, direktor korporativnih poslova i komunikacija kompanije JTI nije mogao da precizira koliko će cigarete poskupeti jer to ne zavisi samo od povećanja akcize, već i od inflacije, ostalih državnih taksi i tržišta.
„Izmene poreskih opterećenja uticaće na maloprodajnu cenu. Zbog velike konkurencije na tržištu cigareta teško je utvrditi koliko će biti poskupljenje“, rekao je Pekez na konferenciji za štampu. Na cenu cigareta najviše će... »

JTI:Poskupljenje cigareta početkom nove godine

Beta ponedeljak, 21. decembar 2009.
BEOGRAD, 21. decembra 2009. (Beta) - Cigarete u Srbiji će poskupeti početkom sledeće godine zbog redovnog povećanja akciza, a u skladu sa Zakonom o akcizama, najavila je danas kompanija Japan tabako internešnl (JTI), u čijem sastavu posluje fabrika duvana u Senti. Direktor korporativnih poslova i... »
©2017 Netmark d.o.o.