Povezane vesti

Guvernerka Tabaković za ruski Tas: BDP Srbije u 2021. porašće na 6 odsto

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Bruto domaći proizvod Srbije bi, nakon pada ove godine zbog pandemije korona virusa, trebalo 2021. da se vrati na staze rasta do nivoa od 6,0 posto, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković u intervjuu za agenciju Tas… »

Tabaković: Srbija očekuje rast od 6 odsto BDP iduće godine

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - "Bruto domaći proizvod Srbije bi, nakon pada ove godine zbog pandemije korona virusa, trebalo 2021. da se vrati na staze rasta do nivoa od 6,0 posto", izjavila je guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković za agenciju Tas. "Srpska… »

Tabaković za Tas: Srbija očekuje rast od 6,0% iduće godine

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Bruto domaći proizvod Srbije bi, nakon pada ove godine zbog pandemije korona virusa, trebalo 2021. da se vrati na staze rasta do nivoa od 6,0 posto, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković u intervjuu za agenciju Tas… »

"Srbija očekuje rast BDP-a iduće godine od 6 odsto"

B92 pre 6 dana
Beograd -- BDP Srbije bi, nakon pada ove godine, trebalo 2021. da se vrati na staze rasta do nivoa od 6,0 posto, izjavila je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković. "Srpska ekonomija je 2018. i 2019. godine u proseku rasla za po 4,3 procenta. Uprkos… »

Vesti dana »