Povezane vesti

Haradinaj: I dalje sam kandidat za predsednika KiM

Blic 08.01.2021
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je on i dalje kandidat za predsednika privremenih institucija u Prištini, kao i da će ako pobedi, prioritet dati članstvu u NATO-u. - Kao predsednik, daću prioritet članstvu u… »

Haradinaj ističe da je još uvek kandidat za predsednika, prioritet daje članstvu u NATO savezu

B92 08.01.2021
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je on i dalje kandidat za predsednika privremenih institucija u Prištini. On je dodao da će, ako pobedi, prioritet dati članstvu u NATO-u. "Kao predsednik, daću prioritet… »

Haradinaj: I dalje sam kandidat za predsednika;Male šanse za viznu liberalizaciju tzv.Kosova

RTV 08.01.2021
PRIŠTINA - Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je on i dalje kandidat za predsednika privremenih institucija u Prištini, kao i da će ako pobedi, prioritet dati članstvu u NATO-u. "Kao predsednik, daću prioritet… »

“I dalje sam kandidat za predsednika, NATO će biti prioritet”

Vesti online 08.01.2021
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je on i dalje kandidat za predsednika Kosova, kao i da će ako pobedi, prioritet dati članstvu u NATO-u. – Kao predsednik, daću prioritet članstvu u NATO-u, ali i bezbednosti… »

Terorista bi da bude predsednik: Haradinaj objavio čemu će dati prioritet ukoliko bude na čelu lažne države

Večernje novosti 08.01.2021
PREDSEDNIK Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je on i dalje kandidat za predsednika privremenih institucija u Prištini, kao i da će ako pobedi, prioritet dati članstvu u NATO-u. - Kao predsednik, daću prioritet članstvu u… »

Vesti dana »