Povezane vesti

Kurti je uvek bio antiamerikanac, Bajden to treba da zaustavi

Politika 02.03.2021
Bivši izaslanik za dijalog iz administracije Donalda Trampa Ričard Grenel rekao je da je lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti uvek bio „antiamerikanac”, prenosi Sputnjik. ”Novi antiamerički kosovski lider Aljbin Kurti bio je protiv… »

"Antiamerikanac"Grenel: Kurti je uvek bio protiv politike Sjedinjenih Država

Blic 02.03.2021
Izaslanik bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel izjavio je danas da je lider Pokreta Samoopredeljenje i verovatni budući kosovksi premijer Aljbin Kurti uvek bio antiamerikanac. On je to napisao na… »

Grenel: Kurti je uvek bio protiv SAD

Dnevnik 02.03.2021
VAŠINGTON: Izaslanik bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel izjavio je danas da je lider Pokreta Samoopredeljenje i verovatni budući kosovski premijer Aljbin Kurti uvek bio antiamerikanac. On je to… »

Grenel upozorio Bajdena: Uvek je bio antiamerikanac

B92 02.03.2021
Bivši izaslanik za dijalog iz adiministracije Donalda Trampa Ričard Grenel rekao je da je lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti uvek bio “antiamerikanac”. “Novi antiamerički kosovski lider Aljbin Kurti bio je protiv američke politike koju… »

Grenelov nokaut za Aljbina: Kurti je oduvek protiv Amerike, Bajden hitno da ga zaustavi!

Večernje novosti 02.03.2021
BIVŠI izaslanik za dijalog iz administracije Donalda Trampa Ričard Grenel oglasio se na Tviteru prozivajući lidera Pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija. - Novi antiamerički kosovski lider Aljbin Kurti bio je protiv američke politike koju su… »

Vesti dana »