Повезане вести

Неда Украден: Жао ми је што се нисам чешће виђала са Сањом

Неда Украден: Жао ми је што се нисам чешће виђала са Сањом

Нова 07.03.2021
Музичар и фронтмен групе "Балканика" Александар Сања Илић, преминуо је у 70. години живота од последица коронавируса. Био је веома признат и поштован у музичким круговима, а једна од певачица са којом је сарађивао била је и Неда… »
Био ми је као други тата Даница Крстић открила како су изгледали последњи дани Сање Илића: Био је у болници две недеље

Био ми је као други тата Даница Крстић открила како су изгледали последњи дани Сање Илића: Био је у болници две недеље

Курир 07.03.2021
Композитор Александар Сања Илић преминуо је данас у 70. години након борбе са корона вирусом. Даница Крстић, некадашња певачица групе Балканика, и Сањина пријатељица огласила се и открила како је поднела губитак пријатеља и… »
“Мајчина смрт нас је зближила”: Син Сање Илића о оцу

“Мајчина смрт нас је зближила”: Син Сање Илића о оцу

Нова 07.03.2021
Музичар Александар Сања Илић, оснивач групе "Балканика", преминуо је данас од последица коронавируса. Андреј Илић, син преминулог музичара често је говорио да је са оцем постао још ближи након смрти мајке Злате. Како је… »
Место ти је међу звездама, увек ћеш бити део моје душе Нада Топчагић сломљена због смрти Сање Илића, он јој је урадио велики…

Место ти је међу звездама, увек ћеш бити део моје душе Нада Топчагић сломљена због смрти Сање Илића, он јој је урадио велики…

Курир 07.03.2021
Оснивач групе "Балканика", Александар Сања Илић, преминуо је данас у 70. години од последица коронавируса у Земунској болници где је био прикључен на респиратор. Сања је компоновао бројне хотове, а радио је и на хиту певачице… »
Велике трагедије у животу сање илића: Смрт најбољег пријатеља и вољене жене - "Имам два ожиљка на срцу"

Велике трагедије у животу сање илића: Смрт најбољег пријатеља и вољене жене - "Имам два ожиљка на срцу"

Мондо 07.03.2021
Чинило му се тада да се више никада неће бавити музиком. Чинило му се тада да се више никада неће бавити музиком. Александар Сања Илић, музичар, фронтмен и оснивач групе "Балканика", преминуо је у 70. години у Беграду, од… »
Црвена звезда се опростила од великог музичара: Скоро пола века његову песму Делије знају напамет!

Црвена звезда се опростила од великог музичара: Скоро пола века његову песму Делије знају напамет!

Мондо 07.03.2021
Емотивни опроштај од човека који је њиховом клубу подарио мелодију која се и данас пева. Емотивни опроштај од човека који је њиховом клубу подарио мелодију која се и данас пева Фронтмен групе "Балканика" Александар Сања Илић… »
Селаковић се опростио од Сање Илића: Почивај у миру, амбасадоре наше културе, драги пријатељу

Селаковић се опростио од Сање Илића: Почивај у миру, амбасадоре наше културе, драги пријатељу

Вечерње новости 07.03.2021
МИНИСТАР спољних послова у Влади Републике Србије, Никола Селаковић, опростио се на Инстаграму од музичара и фронтмена групе "Балканика" Сање Илића који је данас преминуо. - Почивај у миру, амбасадоре наше културе, драги… »
Сања Илић компоновао химну за навијаче звезде: Хук Маракане и 80 хиљада навијача против Динама никада нећу заборавити

Сања Илић компоновао химну за навијаче звезде: Хук Маракане и 80 хиљада навијача против Динама никада нећу заборавити

ОСНИВАЧ чувене групе "Балканика", Сања Илић, преминуо је данас у 70. години живота од последица корона вируса. Мало људи зна да је овај сјајни музичар пре више од четири деценије написао музику за чувену Звездину химну "Младићи… »
Бајка је ипак јава: Последњи интервју Сање Илића за "Новости"

Бајка је ипак јава: Последњи интервју Сање Илића за "Новости"

МУЗИЧАР Александар Сања Илић, оснивач групе "Балканика" преминуо је данас. Пре нешто више од годину дана Илић је за "Новости" говорио поводом 20 година групе "Балканика". Интервју преносимо у целости. Некада ми се чини да су и… »
"Почивај у миру, амбасадоре наше културе, драги пријатељу" Селаковић се опростио од Сање Илића

"Почивај у миру, амбасадоре наше културе, драги пријатељу" Селаковић се опростио од Сање Илића

Србија данас 07.03.2021
Познати музичар и фронтмен групе "Балканика" Александар Сања Илић је умро у 70. години живота. Министар спољних послова у Влади Републике Србије, Никола Селаковић, опростио се на Инстаграму од музичара и фронтмена групе… »

Вести дана »