Povezane vesti
Beskrajno sam tužna, jako sam ga volela: Tereza Kesovija u suzama zbog smrti Sanje Ilića, njegovu pesmu stalno peva
Mondo 12.03.2021
Veoma ju je pogodila ova vest. Veoma ju je pogodila ova vest. Slavna pevačica i umetnica Tereza Kesovija jedna je od brojnih kojima je smrt Aleksandra Sanje Ilića veoma teško pala. "Tužna sam, beskrajno tužna, jako sam volela Sanju. On je, pre svega… »
Tereza Kesovija zaplakala na Kurir televiziji Otvoreno pričala o Sanji Iliću, teško je podnela njegovu smrt: Beskrajno sam…
Kurir 12.03.2021
Pevačica Tereza Kesovija je ovonedeljni gost u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, a ona se tom prilikom prisetila preminulog Sanje IIlića. Muzičar Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, sahranjen je danas, 12. marta, na Novom… »
Vesti dana »
Petković: Uništenje kanala Ibar - Lepenac protiv mira za koji se zalažemo i nije u našem interesu
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana
Pitanje za Sferopulosa: Da li će Dobrić ispaštati kada se vrati Nedović?
Sportske.net pre 1 satjoš 20 povezanih
Tepić: Stati u zaštitu nastavnika i učenika, direktor škole se izvinio – Vučeviću
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih
Eskalacija u Siriji: Pobunjenici zauzeli polovinu grada Alepa, ruski i vladini avioni ih bombarduju
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih