Povezane vesti

Palestina od islamskih zemalja traži prekid odnosa sa Prištinom

RTS 20.04.2021
Palestina je zatražila od zemalja članica Organizacije islamske saradnje da prekinu odnose sa tzv. državom Kosovo, zbog odluke vlasti u Prištini da otvore ambasadu u Jerusalimu, saznaju "Novosti". Kako je obrazložio šef diplomatije Palestine Rijad… »

Palestina mrsi konce Albancima? Islamskim zemljama stigao zahtev da prekinu odnose sa Prištinom zbog otvaranja ambasade u…

Večernje novosti 20.04.2021
Prema našim informacijama, taj zahtev naveo je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rijad al Malki u pismu upućenom generalnom sekretaru OIK. Kako je obrazložio Al Malki, odnose treba prekinuti jer "Kosovo" svojom odlukom krši međunarodno pravo i… »

Palestina mrsi konce Albancima

RTV 20.04.2021
BEOGRAD - Palestina je zatražila od zemalja članica Organizacije islamske saradnje da prekinu odnose sa tzv. Kosovom, zbog odluke vlasti u Prištini da otvore ambasadu u Jerusalimu, saznaju Novosti. Prema informacijama lista, taj zahtev naveo je… »

Islamskim zemljama stigao zahtev: Prekinite odnose sa Kosovom!

Vesti online 20.04.2021
Palestina zatražila od zemalja članica Organizacije islamske saradnje da prekinu odnose sa Kosovom, pišu mediji. Kako navode Večernje novosti, Palestina je besna na Prištinu zbog odluke tamošnjih vlasti da otvore ambasadu u Jerusalimu, što je više… »

Islamskim zemljama stigao zahtev: Prekinite odnose sa tzv. Kosovom

B92 20.04.2021
Beograd -- Palestina zatražila od zemalja članica Organizacije islamske saradnje da prekinu odnose sa tzv. Kosovom, pišu mediji. Kako navode Večernje novosti, Palestina je besna na Prištinu zbog odluke tamošnjih vlasti da otvore ambasadu u… »

Vesti dana »