Povezane vesti

Sa računa niškog Narodnog univerziteta prisvojio 35.000 evra

Politika 20.07.2021
​ Uhapšen zastupnik Unije studenata Ekonomskog fakulteta. On je i vlasnik knjigovodstvene agencije i privatne firme. NIŠ – Pripadnici niške Policijske uprave MUP Srbije, zvanično je saopšteno, uhapsili su N. R. rođenog 1995. godine, za koga… »

Gajio 41 stabljiku indijske konoplje na terasi

Nova 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetogodišnjeg muškarca iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Uhapšen osumnjičeni za prodaju deviza Narodnog univerziteta u Nišu

RTS 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su N. R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Uhapšen zbog sumnje da je skidao pare sa računa niškog Narodnog univerziteta

Južne vesti 20.07.2021
Niška policija uhapsila je 26-godišnjaka zbog sumnje da je, kao odgovorno lice jedne knjigovodstvene agencije, oštetio Narodni univerzitet za 35.000 evra kojima je kupovao naočare, luksuzne satove i kola. Uhapšen je N. R. iz Niša koji je bio, piše… »

Knjigovođa prodavao devize sa računa Narodnog univerziteta pa kupovao skupocene satove, naočare, telefone, automobile

Jugmedia 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su N. R. (1994) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Mutni poslovi knjigovođe (27) iz niša: Sa računa Narodnog univerziteta novac prebacivao sebi pa kupio automobil, skupocene…

Blic 20.07.2021
Niški policajci uhapsili su N. R. (27) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. Sumnja se da je kao odgovorno lice u Agenciji za pružanje knjigovodstvenih usluga "Gudvil" u periodu od februara 2021. do… »

Uhapšen Nišlija zbog zloupotrebe položaja: Prodavao devize sa računa Narodnog univerziteta pa prebacivao u svoju firmu

Kurir 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UКP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, Višeg javnogntužilaštva u Nišu uhapsili su N. R. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je mizvršio… »

Knjigovođa iz Niša uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja

N1 Info 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N.R. (27) iz Niša zbog zloupotrebe službenog položaja, koju je počinio kao odgovorno lice u Agenciji za pružanje knjigovodstvenih usluga, saopšteno je. Sumnja se da je od februara do jula… »

Zloupotrebio položaj i uzeo 35.000 evra

Nova 20.07.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su N. R. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Pao zbog zloupotrebe položaja: U Nišu uhapšen službenik Agencije za pružanje knjigovodstvenih usluga

Večernje novosti 20.07.2021
Foto: D.N. Sumnja se da je kao odgovorno lice u Agenciji za pružanje knjigovodstvenih usluga „GOODWILL“, u periodu od februara 2021. do jula 2021. godine izdao više naloga za prodaju deviza sa računa Narodnog univerziteta u Nišu, prebacujući… »

Vesti dana »