Povezane vesti

Vulin: Kome ne smeta „velika Albanija“, njemu smeta „srpski svet“

Danas 05.08.2021
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da onaj ko se zaklinje u u nepromenljivost granica na Balkanu, taj najpre mora da prizna suverenitet Srbije i da ne priznaje lažnu državu Kosovo. Reagujući… »

"Kome ne smeta 'velika Albanija', njemu smeta 'srpski svet'"

B92 05.08.2021
Ne znam kako se „velika Albanija" uklapa u „evropski svet", kaže ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. A još manje znam da li se u većini zemalja Evropske unije Balkan uopšte i vidi kao deo Unije, dodaje. Dodao je da „posebno ne… »

Dritanu stigao odgovor: “Kome ne smeta velika Albanija, njemu smeta srpski svet”

Vesti online 05.08.2021
“Ne znam kako se „velika Albanija” uklapa u „evropski svet”, a još manje znam da li se u većini zemalja Evropske unije Balkan uopšte i vidi kao deo Unije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Dodao je da „posebno ne… »

Vulin odgovorio abazoviću: Kome ne smeta "Velika Albanija", njemu smeta "Srpski svet“

Večernje novosti 05.08.2021
Foto: Novosti - Ne znam kako se „Velika Albanija" uklapa u „Evropski svet", a još manje znam da li se u većini zemalja Evropske unije Balkan uopšte i vidi kao deo Unije, a posebno ne znam još koliko decenija će nam trebati da to i saznamo. Ali… »

Ministar Vulin abazoviću: Srbija ne traži ni centimetar Crne Gore pa onda ni Dritan ne treba da otima 13 odsto teritorije…

Kurir 05.08.2021
Kome ne smeta tzv. velika Albanija, njemu smeta Srpski svet, poručio je Vulin. BEOGRAD - Ne znam kako se tzv. velika Albanija uklapa u „Evropski svet", a još manje znam da li se u većini zemalja Evropske unije Balkan uopšte i vidi kao deo Unije, a… »

Vesti dana »