Ljubomorni Filip ubio Kseniju, pa sebe FotoVideo

Ljubomorni Filip ubio Kseniju, pa sebe FotoVideo

Blic sreda, 17. mart 2010.
Beograd - Pevačica Ksenija Pajčin (33) i njen dečko Filip Kapisoda (22) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Prema saznanjima „Blica“, njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu.
Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na temenu imala dve povrede, najverovatnije od udaraca. - Ksenijino telo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj – navodi izvor „Blica“, koji kaže da to može... »

Ksenija Pajčin i Kapisoda nađeni mrtvi

Vesti online sreda, 17. mart 2010.
Ksenija Pajčin i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, pronađeni su sinoć mrtvi u svom stanu u Nikšićkoj ulici br.6 u beogradskom naselju Voždovac.
Tokom jučerašnjeg dana, Kseniju i Filipa niko nije mogao da dobije telefonom. Kako je javio Tanjug, Ljubica Pajčin, majka pevačice došla je u posetu ćerki oko 19h kada ih je i pronašla. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju,... »

Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Blic sreda, 17. mart 2010.
Emisija "Hitna pomoć" TV B92 večeras je prikazala dolazak lekarske ekipe u Nikšićku ulicu 6, gde je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Policija nije dozvolila novinarskoj ekipi da uđe u stan, a lekar Ognjen Jeličić ispričao šta je zatekao u stanu Ksenije Pajčin prilikom dolaska.
"Ispred zgrade nas je dočekala Patrola Mupa. Bilo je dosta sveta, bila je blokirana ulica. Policajci su nam tada rekli da je reč o dve javne ličnosti", rekao je doktor Jeličić. Obdukcija na VMA Istražni sudija Višeg suda u... »

Motiv tragedije još nepoznat

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Iako su poznanici poznatog para, koji su se okupili u Nikšićkoj ulici, pretpostavili da bi motiv mogao da bude ljubomora, policija se još nije zvanično oglasila
BEOGRAD - Policijska obdukcija danas je potvrdila da je Filip Kapisoda (23) pištoljem ubio Kseniju Pajčin(33), a zatim sebi oduzeo život. U nastavku istrage inspektori su započeli razgovore sa osobama koje bi mogle da pruže... »

Motiv tragedije još nepoznat

Kurir sreda, 17. mart 2010.
Iako su poznanici poznatog para, koji su se okupili u Nikšićkoj ulici, pretpostavili da bi motiv mogao da bude ljubomora, policija se još nije zvanično oglasila
BEOGRAD - Detalji tragedije koja se juče oko 16. 30 sati dogodila u stanu na Voždovcu, koja je okončana najverovatnije ubistvom i samoubistvom pevačice i igračice Ksenije Pajčin (33) i manekena Filipa Kapisode (23), u ovom... »

Poslednja fotografija Ksenije Pajčin

Story sreda, 17. mart 2010.
Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin gostovala je u nedelju u emisiji Ništa za sakriti, koju realizuju producentska kuća Beoton i TV Pink.
Kao nagradu što ga je izabrala za pobednika, Beograđanin Marko Milošević dobio je večeru sa Ksenijom Pajčin u jednom restoranu na Vračaru, a fotografija koju objavljujemo, nastala je u autu, na putu do restorana. Kako saznajemo,... »

Obdukcija tela Pajčinove i Kapisode

B92 sreda, 17. mart 2010.
Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvrđivanja uzroka smrti pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, izjavila je Tanjugu portparolka suda Dušica Ristić. Ona je dodala da će analize po naredbi istražnog sudije, koji je i... »

Magazin "Puls": Filip Kapisoda pucao u Kseniju Pajčin dok je bežala ka vratima

Blic sreda, 17. mart 2010.
"Zašto mi se ovo dogodilo? Zašto mom detetu", jecala je Ljubica, majka pevačice Ksenije Pajčin (33), kada je oko 18 sati u utorak popodne pronašla beživotno telo svoje ljubimice u lokvi krvi u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Nedaleko od Ksenije mrtav je ležao i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).
Ubistvo i samoubistvo, glasili su prvi izveštaji policije, a na osnovu tragova u stanu tragedija se dogodila na sledeći način: Posle burne svađe Ksenija je krenula ka izlaznim vratima stana u želji da pobegne od Filipa, koji joj... »

Još nepoznati detalji smrti Ksenije i Filipa

RTS sreda, 17. mart 2010.
Sinoć su u Beogradu pronađena beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode. Pretpostavlja se da je Kapisoda ubio Kseniju pucajući joj u glavu, a potom izvršio samoubistvo. Pajčinova i Kapisoda raspravljali su se i pre nekoliko dana. Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip... »

Naložena obdukcija tela Pajčinove i Kapisode na VMA

RTV sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD, - Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvđivanja uzroka smrti pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, izjavila je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.
Ona je dodala da će analize po naredbi istražnog sudije, koji je i obavio uviđaj, obaviti Vojno-medicinska akademija u Beogradu. Tela Pajčin i Kapisode sa prostrelnim ranama pronašla je sinoć pevačicina majka u svom stanu, na... »

Filip ubio Kseniju, pa sebe /video/

Večernje novosti utorak, 16. mart 2010.
CRNOGORSKI maneken Filip Kapisoda (23) ubio je u utorak svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin (33), a zatim hicem iz pištolja presudio i sebi. Kako “Novosti” saznaju, tragediji u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 na Voždovcu prethodila je žestoka rasprava, a policijska patrola je zbog svađe i tuče... »

Kseniji i Filipu presudila ljubomora?

Mondo sreda, 17. mart 2010.
Crnogorski maneken Filip Kapisoda (23) ubio je svoju devojku Kseniju Pajčin (33), a potom izvršio samoubistvo u napadu ljubomore, prenose beogradski mediji. Sudija naložio obdukcija tela na VMA.
Mediji prenose da je tragediji u Nikšićkoj ulici na Voždovcu prethodila žestoka rasprava koja je trajala danima i da je policija još u nedelju intervenisala kada je ljubomorni Cetinjanin razvalio vrata od stana jer Ksenija, u... »

Džet-set tragedija

Kurir sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda nađeni mrtvi u njenom stanu, pretpostavlja se da je maneken najpre pucao u svoju devojku, a potom se ubio
BEOGRAD - Ksenija Pajčin i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, nađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 na Voždovcu! Dva beživotna tela u stanu zgrade u kojoj je Ksenija odrasla pronašla je majka naše poznate... »

Filip ubio Kseniju, pa presudio sebi?

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Komšije juče oko 16.30 sati čule dva pucnja. Filip je dva dana ranije razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena. Pištolj je pronađen pored tela Kapisode u sobi, a Ksenijin leš bio u hodniku. Kobna svađa počela pre tri dana, posle snimanja emisije "Ništa za sakriti"
BEOGRAD - Beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, sa prostrelnim ranama, pronađena su sinoć oko 19.15 časova u stanu u Nikšićkoj ulici 6 na Voždovcu. Kako saznajemo, prva je u stan stigla rođaka... »

Tragična smrt Ksenije Pajčin i Kapisode

Mondo sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i crnogorski maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi od prostrelnih rana u stanu u Nikšićkoj ulici broj 5 na Voždovcu u Beogradu.
Beogradski mediji navode da je policija pre tri dana intervenisala u istom stanu zbog fizičkog obračuna između njih dvoje. Tela para pronašla je u svom stanu majka Pajčinove. Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

RTS sreda, 17. mart 2010.
Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Policija navodi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. U stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 6, pronađeni su mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin (32) i crnogorski... »

(VIDEO) Tragedija: Ksenija i Filip nađeni mrtvi!

Press sreda, 17. mart 2010.
Prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, pa onda sebi pucao u usta. Motiv ubistva i samoubistva je najverovatnije ljubomora
s Tragična ljubav... Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin Poznata pevačica Ksenija Pajčin (33) i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (23), pronađeni su mrtvi sinoć u stanu na Voždovcu, u Nikšićkoj ulici broj 6. Prvi... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Komšije su danas oko 16.30 sati čule dva pucnja. Filip je juče razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena, pa se sumnja da je uzrok tragedije ljubomora
BEOGRAD - Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras mrtvi, sa prostrelnim ranama, u stanu u Nikšićkoj ulici 5 na Voždovcu, javila je Televizija Pink! Prema izveštaju, njihova smrt je... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

RTV sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD - Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu na beogradskoj opštini Voždovac, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije.
Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u svom stanu, sa prostrelnim ranama. Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će se više detalja znati... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda nađeni mrtvi

EMG sreda, 17. mart 2010.
U stanu u beogradskom naselju Voždovac večeras nađeni mrtvi pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda, potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
Direktor policije Milorad Veljović je izjavio da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će više detalja biti poznato posle uviđaja i obdukcije. "Prema izjavama komšija, danas oko 16.30 u stanu u Nikšičkoj... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Kurir sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD - Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras mrtvi, sa prostrelnim ranama, u stanu u Nikšićkoj ulici 5 na Voždovcu, javila je Televizija Pink! Prema izveštaju, njihova smrt je konstatovana, a policijski uviđaj je u toku. Beživotna tela večeras je našla... »

Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

B92 sreda, 17. mart 2010.
Tela Pajčinove i Kapisode sa prostrelnim ranama pronašla je majka pevačice u svom stanu u Nikšićkoj ulici. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema dostupnim informacijama, Filip Kapisoda je prvo ubio Pajčinovu, a potom izvršio samoubistvo.... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Blic sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su večeras mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.
Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ksenijino telo je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi!

Story sreda, 17. mart 2010.
Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin pa izvršio samoubistvo
Beogradska policija pronašla je danas popodne beživotna tela pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapsiode. Nacionalni dnevnik Pink televizije, javio je u 19 i 30h da je konstatovana smrt ovog emotivnog para, te nezvanično saznajemo da je Filip iz pištolja... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Beogradu

Svet sreda, 17. mart 2010.
Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu na beogradskoj opštini Voždovac, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije. Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u svom stanu, sa prostrelnim ranama. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je... »

Čelnici Lombardije i Veneta proglasili pobjedu na referendumu

Al Jazeera  pre 1 sat  još 10 povezanih

Dodik čestitao Srpskoj listi na velikoj pobedi

Blic  pre 1 sat  još 9 povezanih

Švajcarska:Tinejdžer sekirom napao nekoliko ljudi

RTV  pre 1 sat  još 6 povezanih

Evro danas 119,20 dinara

Beta  pre 3 sata  još 3 povezane
©2017 Netmark d.o.o.