Kol centar za zaštitu potrošača

Kol centar za zaštitu potrošača

B92 četvrtak, 18. mart 2010.
Potrošači će svakodnevno moći da prijavljuju probleme na besplatan telefon 0800-103-104. Centru građani mogu da se požale na trgovce, ugostitelje ili ukoliko smatraju da su im povređena potrošačka prava. U Centru je, od danas, moguće dobiti besplatan savet ili svaku drugu pomoć u zaštiti prava... »

Otvoren Centar za zaštitu potrošača

Mondo četvrtak, 18. mart 2010.
Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević otvorio je danas, na 19. spratu "Beograđanke", Centar za zaštitu potošača, koji će delovati u okviru Odeljenja za zaštutu potrošača Ministarstva trgovine.
Milosavljević je rekao da će to biti mesto gde će potrošači moći da dobiju informaciju, edukaciju, savet i pomoć i najavio da će Centar biti samo uvertira za donošenje novog Zakona o zaštiti potrosača, koje se očekuje do kraja... »

Usvajanje Zakona o zaštiti potrošača sredinom godine

EMG četvrtak, 18. mart 2010.
Zakon o zaštiti potrošača trebalo bi da bude usvojen u Skupštini sredinom ove godine rekao je Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga na otvaranju Centra za zaštitu potrošača, koji će funkcionisati u okviru tog ministarstva.
On je rekao da će potrošači u Centru moći da se informišu, traže savete i pomoć te da će kontakt centar raditi svakog dana. Simon Ferenc, predstavnik Evropske unije je rekao da je za projekte iz oblasti zaštite potrošača do sada... »

Otvoren prvi Centar za zaštitu potrošača

Beta četvrtak, 18. mart 2010.
BEOGRAD, 18. marta 2010. (Beta) - Prvi Centar za zaštitu potrošača u Srbiji, u kome će građani moći da dobiju pomoć pri rešavanju potrošačkih problema, otvoren je danas u Beograd. Potrošači će svakodnevno moći da prijavljuju probleme na besplatan telefon 0800-103-104. Ministar trgovine Slobodan... »
©2017 Netmark d.o.o.