Povezane vesti

Izvini što sam preterala, ali čekala sam celu godinu: Karleušina ćerka napisala pismo Deda Mrazu - ima 5 želja! (foto)

Izvini što sam preterala, ali čekala sam celu godinu: Karleušina ćerka napisala pismo Deda Mrazu - ima 5 želja! (foto)

Mondo 14.12.2021
Mala Nika je poslala pismo na pravu adresu... Mala Nika je poslala pismo na pravu adresu... Jelena Karleuša je posle brutalnih slika u štiklama na snegu raznežila sve pismom Deda Mrazu koje je "poslala" njena mlađa ćerka Nika Tošić, a pevačica ga… »
Novo pismo Karleušine ćerke, Nike Tošić upućeno Deda Mrazu je urnebesno FOTO

Novo pismo Karleušine ćerke, Nike Tošić upućeno Deda Mrazu je urnebesno FOTO

Nova 14.12.2021
Jelena Karleuša objavila je fotografiju pisma koje je njena ćerka Nika napisala za Deda Mraza, a koje je naravno i ove godine nasmejalo sve korisnike društvenih mreža. Objavljivanje Nikinog pisma Deda Mrazu nekako je postala tradicija, pa je iz tog… »
Karleuša objavila ćerkino pismo Deda Mrazu! Iznenadiće vas kakve želje ima Nika Tošić, ponovo sve raznežila! (foto)

Karleuša objavila ćerkino pismo Deda Mrazu! Iznenadiće vas kakve želje ima Nika Tošić, ponovo sve raznežila! (foto)

Kurir 14.12.2021
Ćerka Jelene Karleuše, Nika Tošić veoma se raduje svim praznicima, a posebno Novoj godini, pa tako svake godine piše pismo Deda Mrazu sa spiskom svojih želja. Njene izjave uvek oduševe javnost, pa tako je bilo i ovog puta, kada je Jelena podelila… »
Mlađa ćerka Jelene Karleuše NAPISALA pismo Deda Mrazu! Evo šta želi za Novu Godinu!

Mlađa ćerka Jelene Karleuše NAPISALA pismo Deda Mrazu! Evo šta želi za Novu Godinu!

Svet & Skandal 14.12.2021
Mlađa ćerka Jelena Karleuša napisla je pismo Deda Mrazu, i potrudila se da bude skromna. Ponosna mama, JK je na svom Instagram storiju obajavila ćerkino pismo. Mlađa ćerka, Nika, poželela je novi telefon , ako Deda Mrazu to nije previše, ali je za… »

Vesti dana »