Povezane vesti
Izvini što sam preterala, ali čekala sam celu godinu: Karleušina ćerka napisala pismo Deda Mrazu - ima 5 želja! (foto)
Mondo 14.12.2021
Mala Nika je poslala pismo na pravu adresu... Mala Nika je poslala pismo na pravu adresu... Jelena Karleuša je posle brutalnih slika u štiklama na snegu raznežila sve pismom Deda Mrazu koje je "poslala" njena mlađa ćerka Nika Tošić, a pevačica ga… »
Novo pismo Karleušine ćerke, Nike Tošić upućeno Deda Mrazu je urnebesno FOTO
Nova 14.12.2021
Jelena Karleuša objavila je fotografiju pisma koje je njena ćerka Nika napisala za Deda Mraza, a koje je naravno i ove godine nasmejalo sve korisnike društvenih mreža. Objavljivanje Nikinog pisma Deda Mrazu nekako je postala tradicija, pa je iz tog… »
Karleuša objavila ćerkino pismo Deda Mrazu! Iznenadiće vas kakve želje ima Nika Tošić, ponovo sve raznežila! (foto)
Kurir 14.12.2021
Ćerka Jelene Karleuše, Nika Tošić veoma se raduje svim praznicima, a posebno Novoj godini, pa tako svake godine piše pismo Deda Mrazu sa spiskom svojih želja. Njene izjave uvek oduševe javnost, pa tako je bilo i ovog puta, kada je Jelena podelila… »
Mlađa ćerka Jelene Karleuše NAPISALA pismo Deda Mrazu! Evo šta želi za Novu Godinu!
Svet & Skandal 14.12.2021
Mlađa ćerka Jelena Karleuša napisla je pismo Deda Mrazu, i potrudila se da bude skromna. Ponosna mama, JK je na svom Instagram storiju obajavila ćerkino pismo. Mlađa ćerka, Nika, poželela je novi telefon , ako Deda Mrazu to nije previše, ali je za… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana