Žestoki sukobi u Kijevu, Washington prijeti sankcijama

Žestoki sukobi u Kijevu, Washington prijeti sankcijama

SEEbiz ponedeljak, 20. januar 2014.
KIJEV - Washington je Kijevu zaprijetio sankcijama nakon žestokih sukoba u kojim je više desetaka ljudi ozlijeđeno u nedjelju u Kijevu tijekom manifestacije 200.0000 proeuropskih prosvjednika.
Nakon što je zapaljeno nekoliko vozila i ozlijeđeno oko 100 ljudi, od kojih 70 policajaca, predsjednik Viktor Janukovič je obećao osnivanje povjerenstva s predstavnicima oporbe radi okončanja političke krize, rekao je oporbeni... »

Euleks traži smenu ministara na Kosovu

Vesti online petak, 4. jun 2010.
Euleks traži od kosovskog premijera Hašima Tačija da smeni trojicu ministara osumnjičenih za korupciju, piše danas prištinski Zeri.
Pozivajući se na neimenovane izvore, list navodi da Euleks sprovodi "osetljivu" istragu o ministrima osumnjičenim za korupciju, organizovani kriminal, proneveru i zloupotrebu položaja. Dvojica ministara su članovi Tačijeve... »

Euleks čisti Tačijevu vladu

RTS petak, 4. jun 2010.
Euleks traži smenu trojice ministara osumnjičenih za korupciju u vladi Hašima Tačija, piše prištinski list "Zeri". Imena nisu saopštena, sve oči uprte u Fatmira Ljimaja. Misija Euleks traži od premijera Kosova Hašima Tačija da smeni trojicu ministara osumnjičenih za korupciju, piše dnevnik "Zeri"... »

Euleks traži smenu Tačijevih ministara

Vesti online petak, 4. jun 2010.
Misija Euleks traži od premijera Kosova Hašima Tačija da smeni trojicu ministara osumnjičenih za korupciju, piše danas prištinski dnevnik "Zeri" pozivajući se na izvore iz međunarodnih institucija na Kosovu. Šef Euleksa Iv de Kermabon, u raspravi u Evropskom parlamentu, rekao da "niko na Kosovu ne može biti iznad zakona".
"Premijeru Tačiju je preporučeno da nastavi reformu vlade i da za početak zatraži ostavke ili smeni trojicu ministara koji su pod istragom za korupciju", navodi dnevnik i piše da su dvojica iz Tačijeve Demokratske partije Kosova... »

EULEX traži smenu kosovskih ministara

e-Novine petak, 4. jun 2010.
Misija EULEX traži od premijera Kosova Hašima Tačija da smeni trojicu ministara osumnjičenih za korupciju, piše dnevnik Zeri pozivajući se na izvore iz međunarodnih institucija na Kosovu Borba protiv korupcije
"Premijeru Tačiju je preporučeno da nastavi reformu vlade i da za početak zatraži ostavke ili smeni trojicu ministara koji su pod istragom za korupciju", navodi prištinski dnevnik i piše da su... »

Euleks traži smenu tri kosovska ministra

RTV petak, 4. jun 2010.
PRIŠTINA - Kosovsku vladu mogao bi da pogodi "novi talas" smena ministara, koji su pod istragom zbog sumnje da su upleteni u korupciju, organizovani kriminal, ili budžetske zloupotrebe, piše danas prištinski list "Zeri".
Reč je o smeni još trojice ministara, dvojice iz redova Demokratske partije Kosova i jednog iz redova Demokratskog saveza Kosova, naveo je list, pozivajući se na međunarodne izvore u Prištini. Preporuka Tačiju Oni kažu da je... »

Euleks traži smenu tri ministra koji su pod istragom

Blic petak, 4. jun 2010.
Kosovsku vladu mogao bi da pogodi "novi talas" smena ministara, koji su pod istragom zbog sumnje da su upleteni u korupciju, organizovani kriminal, ili budžetske zloupotrebe, piše danas prištinski list "Zeri".
Reč je o smeni još trojice ministara, dvojice iz redova Demokratske partije Kosova i jednog iz redova Demokratskog saveza Kosova, naveo je list, pozivajući se na međunarodne izvore u Prištini. Oni kažu da je premijeru Hašimu... »

Euleks traži smenu tri albanska ministra

Kurir petak, 4. jun 2010.
PRIŠTINA - Kosovsku vladu mogao bi da pogodi "novi talas" smena ministara, koji su pod istragom zbog sumnje da su upleteni u korupciju, organizovani kriminal, ili budžetske zloupotrebe, piše danas prištinski list "Zeri". Reč je o smeni još trojice ministara, dvojice iz redova Demokratske partije... »

Euleks traži smenu Tačijevih ministara

Mondo petak, 4. jun 2010.
Misija Euleks traži od premijera Kosova Hašima Tačija da smeni trojicu ministara osumnjičenih za korupciju, piše danas prištinski dnevnik "Zeri" pozivajući se na izvore iz međunarodnih institucija na Kosovu.
Hašim Tači (Tanjug) "Premijeru Tačiju je preporučeno da nastavi reformu vlade i da za početak zatraži ostavke ili smeni trojicu ministara koji su pod istragom za korupciju", navodi dnevnik i piše da su dvojica iz Tačijeve... »

Euleks protiv korupcije

RTS petak, 4. jun 2010.
Šef Euleksa Iv de Kermabon, u raspravi u Evropskom parlamentu, rekao da "niko na Kosovu ne može biti iznad zakona". Građani očekuju da će akcije Euleksa protiv korupcije i organizovanog kriminala doprineti stabilnosti, istakao Kermabon. U trenutku kad Evropa budno prati akcije Euleksa u borbi... »
©2017 Netmark d.o.o.