Povezane vesti

Analitičari: Rezanje rejtinga još jedan poziv na odlučnije provođenje reformi

SEEbiz petak, 24. januar 2014.
ZAGREB - Domaći analitičari ocjenjuju da je odluka agencije Standard & Poor's (S&P) o smanjenju kreditnog rejtinga Hrvatske s BB%2B na BB bila očekivana, da je to još jedan poziv na buđenje, na odlučnije provođenje reformi.
„Sve što je S&P naveo kao razloge smanjenja rejtinga uglavnom je poznato i to nam je neprestano visjelo nad glavom. Kod S&P-a je prognoza rejtinga bila negativna, stoga je taj potez bio očekivan. Bilo je samo pitanje da li će... »

Jura traži radnike

Mondo nedelja, 6. jun 2010.
Južnokorejska firma "Jura korporejšn" koja je u aprilu kupila preduzeće "Zastava elektro" iz Rače zainteresovana je da do kraja juna uposli još 300 radnika, saopšteno je u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Kragujevcu.
Direktorka kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošsljavanje Ljiljana Petrović rekla je agenciji Beta da menadžeri Jure obavljaju razgovore sa zainteresovanima kandidatima koji su na evidenciji nezaposlenih. Prema rečima... »

Južnokorejska firma traži više stotina radnika

Beta nedelja, 6. jun 2010.
KRAGUJEVAC 6.juna 2010.(Beta) - Južnokorejska firma "Jura korporejšn" koja je u aprilu kupila preduzeće "Zastava elektro" iz Rače zainteresovana je da do kraja juna uposli još 300 radnika, saopšteno je u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Kragujevcu. Direktorka kragujevačke filijale Nacionalne... »
©2017 Netmark d.o.o.