Povezane vesti
Aleksandra Mladenović u pratnji nepoznatog muškarca! Pevačica prokomentarisla svoj emotivni status: Ne mogu više da budem sama…
Kurir 22.05.2023
Aleksandra Mladenović danas je zadužena za atmosferu povodom krštenja unuke Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Pevačica je u intervjuu za medije otkrila koliko voli i poštuje lik i delo njene starije koleginice. - Ja obožavam Zoricu i… »
Ko je muškarac pored Aleksandre Mladenović? Zajedno se pojavili na krštenju unuke Zorice Brunclik - "Nek me spajaju"
Mondo 22.05.2023
Aleksandra Mladenović došla je na krštenje unuke Zorice Brunclik, a svi se pitaju ko je muškarac koji se pojavio s njom. Aleksandra Mladenović došla je na krštenje unuke Zorice Brunclik, a svi se pitaju ko je muškarac koji se pojavio s njom. Ćerka Zorice… »
(Foto) estrada na krštenju unuke Zorice Brunclik: Pljuštale koverte pune para, a evo ko je zadužen da atmosferu dovede do…
Blic 22.05.2023
Ćerka pevačice Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata Aranđelović danas krsti ćerku Milicu, a brojne kolege sa estrade su došle da uveličaju slavlje. Među prvima je došla Aleksandra Mladenović koja je zadužena za atmosferu na proslavi, a… »
(Video) Princeza u beloj haljini i bisernim štiklicama: Krštenje unuke Zorice Brunclik: Baka u leopard izdanju
Blic 22.05.2023
Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata Aranđelović danas krsti ćerku Milicu koju ima sa pevačem Milošem Vujanovićem sa kojim je nekoliko godina u braku. Par je naslednicu obukao u neodoljivu belu haljinu sa mašnom, a malena… »
Vesti dana »
Jedna osoba stradala u požaru kod Smedereva, i dalje najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
NIN pre 41 minutajoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 21 minutajoš 78 povezanih