Povezane vesti
"Moja princeza. Volim te najviše": Veliko slavlje u domu Dejana Dragojevića! Objavio nikad emotivniji snimak sa devojkom, ona…
Blic 21.04.2024
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević već neko vreme uživa u ljubavi sa Jovana Stojanović, nakon što se njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila. Jovani je danas rođendan, a Dejan je na svom Instagram profilu objavio video snimak… »
Čestitke pljušte! Poseban dan za Dejana i jovanu : Bajku si mi pretvorila u stvarnost! Ona plače on presrećan (video)
Kurir 21.04.2024
Dejan Dragojević već neko vreme uživa u ljubavi sa Jovana Stojanović, nakon što se njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila. Jovani je danas rođendan, a Dejan je na svom Instagram profilu objavio video snimak sa njihovim zajedničkim… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 5 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih