Jak potres u BiH osjetio se u Splitu i Karlovcu

Jak potres u BiH osjetio se u Splitu i Karlovcu

SEEbiz subota, 30. avgust 2014.
ZAGREB - Seizmolozi su večeras zabilježili jak potres u okolici Martin Broda u susjednoj BiH. Potres se dogodio u 20 sati i 16 minuta, s epicentrom 50-tak kilometara sjeverno od Knina.
Magnituda je iznosila 4.2 po Richteru, a intenzitet u epicentru je bio VI stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio u široj okolici, kao i u Splitu te Karlovcu, stoji u priopćenju Seizmološke službe... »

Otvoren kineski centar Zmaj

RTS sreda, 6. oktobar 2010.
U Zemunu počeo da radi Kineski trgovinski centar Zmaj, koji donosi novi koncept veletrgovine, mogućnost poslovnog umrežavanja i otvaranje više od 500 radnih mesta. Sa uloženih 25 miliona evra, to je najveća kineska grinfild investicija u Srbiji. Centar se prostire na 5,5 hektara i ima 40.000... »

Završen veleprodajni kineski centar "Zmaj"

Mondo sreda, 6. oktobar 2010.
U najveću kinesku "grinfild" investiciju u Srbiji, veleprodajni centar CTC "Zmaj" u Novom Beogradu, uloženo 25 miliona evra.
Zo Hajing, Ren Ji i Dejan Bulatović (Beta) Centar se nalazi na izvanrednom mestu, na raskrsnici autoputeva Begrad - Novi Sad i Beograd - Šid, a prostire se na 5,5 hektara, od čega je 40.000 kvadratnih metara izgrađenog poslovnog... »

Otvoren kineski centar veletrgovine

B92 sreda, 6. oktobar 2010.
Beograd -- Kineski trgovinski centar Zmaj koji donosi novi koncept veletrgovine, vredan 25 čmiliona evra, otvoren je u Beogradu.
To je najveća kineska "grinfild" investicija u Srbiji, a planirano je i novo ulaganje od sedam miliona evra u komercijalnu zgradu čija izgradnja treba da počne polovinom 2010. Tržni centar čija izgradnja je trajala četiri godine... »

Završen veleprodajni kineski centar "Zmaj"

RTV sreda, 6. oktobar 2010.
BEOGRAD - Najveća kineska "grinfild" investicija u Srbiji, veleprodajni centar "Zmaj" u Novom Beogradu, u koji je uloženo 25 miliona evra, konačno je, posle četiri godine, završen, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Centar se nalazi na izvanrednom mestu, na raskrsnici autoputeva Begrad-Novi Sad i Beograd-Šid, a prostire se na 5,5 hektara, od čega je 40.000 kvadratnih metara izgrađenog poslovnog prostora - za prodaju, skladištenje,... »

Otvoren Kineski trgovinski centar

B92 sreda, 6. oktobar 2010.
Beograd -- Danas počeo da radi Kineski trgovinski centar Zmaj, koji donosi novi koncept veletrgovine, mogućnost poslovnog umrežavanja i otvaranje više od 500 radnih mesta.
Ukupna vrednost investicije u KTC je 25 miliona evra, tako da je to najveća kineska "grinfild" investicija u Srbiji. Planirano je i novo ulaganje od sedam miliona evra u komercijalnu zgradu čija izgradnja treba da počne polovinom... »

Počeo da radi Kineski trgovinski centar Zmaj

Beta sreda, 6. oktobar 2010.
BEOGRAD, 6. oktobra 2010. (Beta) - Kineski trgovinski centar Zmaj (KTC), koji donosi novi koncept veletrgovine, mogućnost poslovnog umrežavanja i otvaranje više od 500 radnih mesta, počeo je danas da radi. Ukupna vrednost investicije u KTC je 25 miliona evra, tako da je to najveća kineska... »
©2017 Netmark d.o.o.