Hapšenja zbog napada na policiju u Sevojnu

Hapšenja zbog napada na policiju u Sevojnu

24 Sata sreda, 13. oktobar 2010.
DROGA - Užička policija saopštila je da je pritvorila četvoricu mladića zbog nasilničkog ponašanja pretprošle noći u Sevojnu, gde su kamenovali policijsku stanicu. Milutinu Bjeličiću (18) iz Užica, Filipu Živkoviću (18) iz Sevojna, Zemuncu Milomiru Jovanoviću (20) i Užičaninu Vladimiru Stojkoviću... »

Uhapšeni mladići zbog napada na policijsku stanicu

Glas javnosti sreda, 13. oktobar 2010.
UŽICE - Milutinu B. (18) iz Užica, Filipu Ž. (18) iz Sevojna, Milomiru J. (20) iz Zemuna i Užičaninu Vladimiru S. (20) određen je pritvor zbog nasilničkog ponašanja u nedelju uveče, kada su u Sevojnu kamenovali policijsku stanicu. Osumnjičenim se, pored nasilničkog ponašanja, na teret stavlja i... »

Kamenicama na policijsku stanicu

Blic sreda, 13. oktobar 2010.
Užice - Policija u Užicu odredila je meru zadržavanja četvorici mladića koji su u noći između nedelje i ponedeljka učestvovali u neredima na ulicama Sevojna, prilikom kojih su, između ostalog, pretučena dvojica građana i kamenovana policijska stanica u ovom užičkom predgrađu.
Pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Užicu biće izvedeni Milutin B. (18) i Vladimir S. (20) iz Užica, kao i Filip Ž. (18) iz Sevojna i Milomir J. (20) iz Zemuna. Milutin B. i Filip Ž. osumnjičeni su, kako je saopštila Policijska... »

Četvorica uhapšena zbog napada na policijsku stanicu Sevojna

Blic sreda, 13. oktobar 2010.
Užička policija saopštila je danas da je pritvorila četvoricu mladića zbog nasilničkog ponašanja tokom pretprošle noći u Sevojnu gde su kamenovali policijsku stanicu.
Pritvorenima Milutinu Bjeličiću (18) iz Užica, Filipu Živkoviću (18) iz Sevojna, Zemuncu Milomiru Jovanoviću (20) i Užičaninu Vladimiru Stojkoviću (20), se pored nasilničkog ponašanaja stavlja na teret i ostećenje tuđe imovine,... »
©2017 Netmark d.o.o.