Повезане вести
Пуче брука пред само суперфинале! Раскринкана афера Јелена - Урош, Иван Маринковић поцрвенео од беса, хаос у Елити (видео)
Курир 08.07.2024
Учесница Миљана Кулић данас је дисквалификована из " Елите", а за вечерас се најављује прво финално избацивање, као и ванредни претрес недеље. Велико финале заказано је за суботу 13. јул, а скандали и шокови су, чини се, у… »
Драма каква никад није виђена пред финале ријалитија! Брутално суочавање Јелене и Ивана, испливали детаљи који бацају у транс…
Курир 08.07.2024
Суочавање Ивана Маринковића и Јелене Илић Маринковић је у току. Он је пришао како би разрешио све детаље везано за аферу са Урошем Рајачићем. - Слушај ме идиоте сад, рекла си ми да је хтео да те дохвати у затвору и рекао је да… »
Рајачић открио пред читавом нацијом шта је радио са удатом Јеленом! Иван почупао сву косу са главе, па јој скинуо бурму!
Курир 08.07.2024
О брачном пару Маринковић бруји читав Балкан откако је у "Елити" обелодањено да је удата Јелена у ријалитију завела осам година млађег Уроша Рајачића, који је сада јавно открио све детаље афере. - Шта ти мислиш пи*ка ти… »
"Као дејан драгојевић..." Овако је Иван Маринковић говорио о Јелени: Ја на шанку, она с другим мушкарцем...
Курир 08.07.2024
О брачном пару Маринковић бруји читав Балкан откако је у "Елити" обелодањено да је удата Јелена у ријалитију завела осам година млађег Уроша Рајачића са којим се, према сведочењу Стефани Грујић, интимизирала у затвору, мужу иза… »
Јелена: Истина је све за уроша, Иван: Уништила си нас! Коначно пало признање које тресе елиту, афера потпуно раскринкана
Курир 08.07.2024
Иван Маринковић преместио се у други део дворишта са Јеленом Илић Маринковић, те су том приликом наставили разговор, а он је усред истог ухватио тоталну неспремну, на шта је она насела и признала му аферу са Урошем Рајачићем… »
Јелена признала аферу са Урошем Рајачићем! Скандал невиђених размера у Елити, Иван на ивици суза
Ало 08.07.2024
Иван није знао како да реагује. Иван Маринковић се повукао са Јеленом Илић Маринковић у други део дворишта, где су наставили разговор. У једном тренутку, потпуно ју је затекао питањем, што је резултирало њеним признањем афере… »
Прљав веш на све стране! Ивану се брак распада пред финале, скинуо бурму, Јелена признала страшну ствар
Телеграф 08.07.2024
Препоручујемо. Брак Ивана и Јелене Маринковић је на климавим ногама и то свега неколико дана пред велико финале ријалитија "Елита". Све је кренуло од њене преваре са Урошем Рајачићем, а онда су она и њен муж кренули у… »
Испливао сав прљав веш! Јелена открила непознате детаље из брака, Иван почео да се хвата за главу: Признала му страшну…
Курир 08.07.2024
Јелена Илић Маринковић решила је да више не ћути Ивану Маринковићу, те је том приликом изнела сав прљав веш из њиховог односа и брака. - Могла сам већ више од шест година да будем мајка са неким који то жели, а не са тобом који… »
"Завршили смо наш бедни живот" Јелена и Иван се разводе након ријалитија? Њена афера их скроз разорила пар дана пре финала
Курир 08.07.2024
Јелени Маринковић се није свидео тоналитет којим прича са њом Иван Маринковић, те му је тако показала зубе. Подесаћмо вас, увелико траје велика анкета Курира у којој бирате победника кликом ОВДЕ. - Нисам ја кер да ме тера кући у… »
Брак пред пуцањем: Иван Маринковић сумња да га Јелена преварила, па јој вратио бурму: Хаос у "Елити" између супружника
Блиц 08.07.2024
Иван Маринковић и Јелена Илић наишли су на проблеме у браку, а сада јој током расправе вратио и бурму. Наиме, он је посумњао да га је Јелена преварила. - Видим да је то истина, знам шта ме чека - рекао је Иван. - Што раније ниси… »
Све сам радила са Урошем, а ми смо завршили наш бедан живот! Брутална свађа Јелене и Ивана, хаос не престаје: "Слободан си…
Ало 08.07.2024
Јелена је показала зубе Ивану. Наизглед безазлена расправа Јелене и Ивана Маринковића препрасла је у жесток сукоб. Јелена није могла више да слуша супруга, те му је индиректно признала аферу са Урошем, али још увек није јасно да… »
Готово! Иван вратио јелени бурму! Маринковић пресекао, пришао јој и изговорио ове речи, она занемела од шока
Ало 08.07.2024
Да ли је на помолу још један крах брака у ријалитију? Иван Маринковић и Јелена Маринковић осамили су се у дворишту Елите, те поразговарали о њеној наводној прељуби. Иван је у једном тренутку устао и вратио бурму супрузи, будући… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучиц́а са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 24 минутајош 31 повезана
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 49 минутајош 33 повезане
Важно обавештење за Београђане, а тиче се легализације: Ово су услужни центри у општинама за помоћ грађанима
Курир пре 14 минутајош 23 повезане