Povezane vesti

Rajačić otkrio pred čitavom nacijom šta je radio sa udatom Jelenom! Ivan počupao svu kosu sa glave, pa joj skinuo burmu!

Rajačić otkrio pred čitavom nacijom šta je radio sa udatom Jelenom! Ivan počupao svu kosu sa glave, pa joj skinuo burmu!

Kurir 08.07.2024
O bračnom paru Marinković bruji čitav Balkan otkako je u "Eliti" obelodanjeno da je udata Jelena u rijalitiju zavela osam godina mlađeg Uroša Rajačića, koji je sada javno otkrio sve detalje afere. - Šta ti misliš pi*ka ti materina, nemoj sad ovde… »
Drama kakva nikad nije viđena pred finale rijalitija! Brutalno suočavanje Jelene i Ivana, isplivali detalji koji bacaju u…

Drama kakva nikad nije viđena pred finale rijalitija! Brutalno suočavanje Jelene i Ivana, isplivali detalji koji bacaju u…

Kurir 08.07.2024
Suočavanje Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković je u toku. On je prišao kako bi razrešio sve detalje vezano za aferu sa Urošem Rajačićem. - Slušaj me idiote sad, rekla si mi da je hteo da te dohvati u zatvoru i rekao je da želi da te… »
Puče bruka pred samo superfinale! Raskrinkana afera Jelena - Uroš, Ivan Marinković pocrveneo od besa, haos u Eliti (video)

Puče bruka pred samo superfinale! Raskrinkana afera Jelena - Uroš, Ivan Marinković pocrveneo od besa, haos u Eliti (video)

Kurir 08.07.2024
Učesnica Miljana Kulić danas je diskvalifikovana iz " Elite", a za večeras se najavljuje prvo finalno izbacivanje, kao i vanredni pretres nedelje. Veliko finale zakazano je za subotu 13. jul, a skandali i šokovi su, čini se, u najvećem jeku. Ivan… »
"Kao dejan dragojević..." Ovako je Ivan Marinković govorio o Jeleni: Ja na šanku, ona s drugim muškarcem...

"Kao dejan dragojević..." Ovako je Ivan Marinković govorio o Jeleni: Ja na šanku, ona s drugim muškarcem...

Kurir 08.07.2024
O bračnom paru Marinković bruji čitav Balkan otkako je u "Eliti" obelodanjeno da je udata Jelena u rijalitiju zavela osam godina mlađeg Uroša Rajačića sa kojim se, prema svedočenju Stefani Grujić, intimizirala u zatvoru, mužu iza leđa, a evo… »
Jelena: Istina je sve za uroša, Ivan: Uništila si nas! Konačno palo priznanje koje trese elitu, afera potpuno raskrinkana

Jelena: Istina je sve za uroša, Ivan: Uništila si nas! Konačno palo priznanje koje trese elitu, afera potpuno raskrinkana

Kurir 08.07.2024
Ivan Marinković premestio se u drugi deo dvorišta sa Jelenom Ilić Marinković, te su tom prilikom nastavili razgovor, a on je usred istog uhvatio totalnu nespremnu, na šta je ona nasela i priznala mu aferu sa Urošem Rajačićem. Podesaćmo vas… »
Jelena priznala aferu sa Urošem Rajačićem! Skandal neviđenih razmera u Eliti, Ivan na ivici suza

Jelena priznala aferu sa Urošem Rajačićem! Skandal neviđenih razmera u Eliti, Ivan na ivici suza

Alo 08.07.2024
Ivan nije znao kako da reaguje. Ivan Marinković se povukao sa Jelenom Ilić Marinković u drugi deo dvorišta, gde su nastavili razgovor. U jednom trenutku, potpuno ju je zatekao pitanjem, što je rezultiralo njenim priznanjem afere sa Urošem… »
Prljav veš na sve strane! Ivanu se brak raspada pred finale, skinuo burmu, Jelena priznala strašnu stvar

Prljav veš na sve strane! Ivanu se brak raspada pred finale, skinuo burmu, Jelena priznala strašnu stvar

Telegraf 08.07.2024
Preporučujemo. Brak Ivana i Jelene Marinković je na klimavim nogama i to svega nekoliko dana pred veliko finale rijalitija "Elita". Sve je krenulo od njene prevare sa Urošem Rajačićem, a onda su ona i njen muž krenuli u "obračun", a Ivan je čak… »
"Završili smo naš bedni život" Jelena i Ivan se razvode nakon rijalitija? Njena afera ih skroz razorila par dana pre finala

"Završili smo naš bedni život" Jelena i Ivan se razvode nakon rijalitija? Njena afera ih skroz razorila par dana pre finala

Kurir 08.07.2024
Jeleni Marinković se nije svideo tonalitet kojim priča sa njom Ivan Marinković, te mu je tako pokazala zube. Podesaćmo vas, uveliko traje velika anketa Kurira u kojoj birate pobednika klikom OVDE. - Nisam ja ker da me tera kući u svakoj mogućoj… »
Isplivao sav prljav veš! Jelena otkrila nepoznate detalje iz braka, Ivan počeo da se hvata za glavu: Priznala mu strašnu…

Isplivao sav prljav veš! Jelena otkrila nepoznate detalje iz braka, Ivan počeo da se hvata za glavu: Priznala mu strašnu…

Kurir 08.07.2024
Jelena Ilić Marinković rešila je da više ne ćuti Ivanu Marinkoviću, te je tom prilikom iznela sav prljav veš iz njihovog odnosa i braka. - Mogla sam već više od šest godina da budem majka sa nekim koji to želi, a ne sa tobom koji ne želiš… »
Brak pred pucanjem: Ivan Marinković sumnja da ga Jelena prevarila, pa joj vratio burmu: Haos u "Eliti" između supružnika

Brak pred pucanjem: Ivan Marinković sumnja da ga Jelena prevarila, pa joj vratio burmu: Haos u "Eliti" između supružnika

Blic 08.07.2024
Ivan Marinković i Jelena Ilić naišli su na probleme u braku, a sada joj tokom rasprave vratio i burmu. Naime, on je posumnjao da ga je Jelena prevarila. - Vidim da je to istina, znam šta me čeka - rekao je Ivan. - Što ranije nisi skinuo burmu? Ceo… »
Gotovo! Ivan vratio jeleni burmu! Marinković presekao, prišao joj i izgovorio ove reči, ona zanemela od šoka

Gotovo! Ivan vratio jeleni burmu! Marinković presekao, prišao joj i izgovorio ove reči, ona zanemela od šoka

Alo 08.07.2024
Da li je na pomolu još jedan krah braka u rijalitiju? Ivan Marinković i Jelena Marinković osamili su se u dvorištu Elite, te porazgovarali o njenoj navodnoj preljubi. Ivan je u jednom trenutku ustao i vratio burmu supruzi, budući da smatra da se… »
Sve sam radila sa Urošem, a mi smo završili naš bedan život! Brutalna svađa Jelene i Ivana, haos ne prestaje: "Slobodan si…

Sve sam radila sa Urošem, a mi smo završili naš bedan život! Brutalna svađa Jelene i Ivana, haos ne prestaje: "Slobodan si…

Alo 08.07.2024
Jelena je pokazala zube Ivanu. Naizgled bezazlena rasprava Jelene i Ivana Marinkovića preprasla je u žestok sukob. Jelena nije mogla više da sluša supruga, te mu je indirektno priznala aferu sa Urošem, ali još uvek nije jasno da li je to namerno… »

Vesti dana »