Povezane vesti
Pevač besan nakon deportacije! Semir se hitno oglasio: Angažovao sam advokate, tvrde da lažem
Kurir pre 11 sati
Folker Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da nastupi u gradu Geteburg, a sad se oglasio i poručio da je angažovao tamošnjeg advokata. - Zaustavili su me i pitali gde idem. Ispričao sam sve, ništa nisam imao da krijem. Rekli su mi… »
"Rekli su mi da sam slagao! Angažovao sam švedskog advokata" Pevač besan nakon deportacije i zabrane ulaska u zemlje Šengena…
Blic pre 13 sati
Folker Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da nastupi u gradu Geteburg, a sad se oglasio i poručio da je angažovao tamošnjeg advokata. - Zaustavili su me i pitali gde idem. Ispričao sam sve, ništa nisam imao da krijem. Rekli su mi… »
Pevač deportovan iz Švedske: Očajan zbog odluke: "Dobio sam dve godine zabrane ulaska u sve zemlje šengena", ovo su svi detalji…
Blic pre 23 sata
Pevač narodne muzike Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da nastupi u gradu Geteburg. Informaciju je potvrdio sam pevač, koji je rekao da je odmah po dolasku na aerodrom u tom gradu pitan gde je pošao, te da je rekao da ide… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Nakon blokade raskrsnice kod Banovine, Novosađani krenuli ka Bulevaru oslobođenja
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 69 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 7 satijoš 33 povezane
(BLOG) Topovski udari ispred Skupštine: Policija naspram Dijane Hrke, Novosađani kreću za Beograd
N1 Info pre 18 minutajoš 20 povezanih
"Pojavili su se ljudi obliveni krvlju, kao u horor filmu..." Monstrumi u vozu izboli ogroman boj putnika
Alo pre 58 minutajoš 52 povezane