Povezane vesti
"Ne može 24 sata da izdrži da mi ne prigovori": Ćerka muzičara se odselila od majke, progovorila o njihovom odnosu
Mondo pre 8 sati
Influenserka Ela Dvornik prisetila se perioda kada je, sa samo 17 godina, odlučila da se odseli od kuće jer joj je majka Danijela često zamerala zbog nereda. Ipak, kako sama kaže, ni danas, iako ima skoro 35 godina i iza sebe više od deset preseljenja… »
"Odselila sam se jer mi je majka pridikovala": Ćerka pokojnog pevača otkrila istinu o odnosu sa mamom: "Ni 24 sata ne može da…
Blic pre 12 sati
Influenserka Ela Dvornik se prisetila kako se odselila sa samo 17 godina, jer joj je majka Danijela stalno prigovarala zbog nereda. No, kako kaže, ni danas, sa gotovo 35 godina i nakon desetak promenjenih stanova, situacija se nije promenila. - Kad se… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Nakon blokade raskrsnice kod Banovine, Novosađani krenuli ka Bulevaru oslobođenja
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 69 povezanih
"Mama protiv mašinerije": Dijana Hrka šesnaestominutnom tišinom počela štrajk glađu
Novi magazin pre 6 satijoš 33 povezane
Gde su odgovorni godinu dana od pada nadstrešnice u Novom Sadu? Tri istrage, jedna optužnica, niko u zatvoru
Nova pre 18 minutajoš 20 povezanih
Serija A na Nova.rs: Inter u nadoknadi pobedio Veronu, Fjorentina iznenađujuće poražena kod kuće
Nova pre 17 minutajoš 35 povezanih