Povezane vesti
"Da se utvrdi da li je trudna!" Oglasio se otac Rade Jovanović nakon priča da čeka dete sa Stojinim sinom: "Sama je birala"
Blic pre 7 sati
Radojkin otac je izjavio da nema poseban komentar dok se ne utvrdi da li je zaista trudna, ali podržava ćerkinu punoletnost i samostalnost. Ljubavna romansa Radojke Rade Jovanović i Milana Popova, aktuelnog učesnika „Elite 10“ i Stojinog sina, od samog početka privukla je veliku pažnju javnosti. Iako su oboje isticali da među njima postoji iskrena emocija i da je njihov odnos drugačiji od ostalih, situacija se ubrzo promenila. Tokom emisije „Pitanja novinara“, Rada… »
"Sama je svoje izabrala": Prvo oglašavanje oca Rade Jovanović nakon što je posumnjala da je trudna sa Stojinim sinom
Mondo pre 5 sati
Njihovi razgovori, bliskost i brojna obećanja publici su davali utisak da je pred njima ozbiljna ljubavna priča, međutim, svega mesec dana kasnije situacija se potpuno promenila. Ono što je usledilo tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" potpuno je promenilo tok priče. Kako je Rada navela, ciklus joj kasni već dvanaest dana, zbog čega postoji mogućnost da je u drugom stanju. Njeno priznanje momentalno je privuklo pažnju svih učesnika. Zbog svega što se dogodilo,… »
Oglasio se Radin otac nakon vesti da čeka dete sa Stojinim sinom: "Da se utvrdi da li je trudna"
Telegraf pre 6 sati
Iako su oboje isticali da među njima postoji iskrena emocija i da je njihov odnos drugačiji od ostalih, situacija se ubrzo promenila. Tokom emisije „Pitanja novinara“, Rada je šokirala javnost i sve učesnike priznanjem da joj ciklus kasni 12 dana, zbog čega postoji mogućnost da je u drugom stanju. Nakon ove vesti, oglasio se i Radojkin otac kako bi prokomentarisao novonastalu situaciju i potencijalnu trudnoću svoje ćerke. „Ja sam to znao od momenta kad su ušli u… »
Oglasio se Radojkin otac: Evo šta kaže na ćerkinu potencijalnu trudnoću i Stojinom sinu: Od samog početka sam znao...
Kurir pre 9 sati
Međutim, potencijalni tata, Milan Popov, inače Stojin sin, se ne stresira mnogo oko novonastale situacije, pa je poručio da je to sve rijlaiti igra, ali ako je trudna on će plaćati alimentaciju. Sada se oglasio Radojkin otac i dao svoj sud o ovoj situaciju. Kako kaže, njemu je sve ovo od početka priča, koja nema srećan kraj. - Ja sam to znao od momenta kad su ušli u odnos da od toga nema ništa. Ne znam šta da kažem, dok se ne potvrdi da li je u drugom sranju. Što… »
Radojka grca u suzama sumnja da je trudna sa Stojinim sinom, on je oduvao: Igraš rijaliti, ali platiće tata alimentaciju!
Kurir pre 10 sati
Naravno, za to je posebno važno to što je sin Stoje Novaković, pa je zbog toga interesantniji nego što bi inače bio. Kako gledaocima, tako i učesnicima. Milan je odmah po ulasku na imanje, započeo vezu sa izvesnom Radojkom, koja ima tek 20 godina, a nakon što je čuo informaciju iz spoljnog sveta da se njegovoj mami ne dopada njegov izbor, on je sa njom raskinuo! Radojka se teško miri sa njegovom odlukom, a sad je zajecala u suzama jer sumnja da je u drugom stanju.… »
Rada sumnja da je trudna sa Stojinim sinom: Jeca na sav glas, on hladan ko špricer "Platiće tata alimentaciju"
Telegraf pre 10 sati
Ona je pred svima iznela sumnje da je trudna, dok je njen bivši momak, Stojin sin Milan popov bio izričit da je u pitanju rijaliti igra. Stefan Karić izneo je da mu se Radojka Rada Jovanović poverila kako je kasni ciklus. Nakon toga Rada je dobila reč, ali se slomila pred svima. - Ovo je za mene veliko poniženje. Ne želim ovo. Htela sam sa Milanom da popričam nasamo. Kasni mi dosta dugo. Ne glumim, ne želim da igram prokleti rijaliti. On ima žensko dete. Moja je… »
Rada jeca na sav glas jer sumnja da je trudna, Stojin sin hladan kao led: "Platiće tata alimentaciju"
Mondo pre 9 sati
Milan je sve to negodovao, navodeći da ona igra rijaliti. Stefan Karić izneo je da mu se Rada poverila kako je kasni ciklus, nakon čega je dobila reč, ali se slomila pred svima. - Ovo je za mene veliko poniženje. Ne želim ovo. Htela sam sa Milanom da popričam nasamo. Kasni mi dosta dugo. Ne glumim, ne želim da igram prokleti rijaliti. On ima žensko dete. Moja je greška što sam priznala osećanja. Krivim sebe. Ne krivim njega, on je muškarac. Ne znam da li bih mogla… »
Rada (20) sumnja da je trudna sa Stojinim sinom, jeca na sav glas, on je hladnokrvno oduvao: "Platiće tata alimentaciju"
Blic pre 11 sati
Rada je kroz suze priznala da se oseća poniženo i da ne želi ovakvu izloženost, dok je Milana opisala kao nezrelog. Tokom emisije u rijalitiju došlo je do teškog emotivnog sloma kada je Radojka Rada Jovanović pred svima iznela sumnju da je u drugom stanju, dok je njen bivši izabranik Milan Popov, inače sin pevačice Stoje, ostao pri stavu da je u pitanju rijaliti igra. Stefan Karić izneo je da mu se Radojka Rada Jovanović poverila kako je kasni ciklus. Nakon toga… »
Vesti dana »
(Foto) Studentska lista održala predizborne skupove u Novom Pazaru i Vranju, obratili se kandidati za poslanike
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 17 povezanih
Sedam u mreži, bol ne beži! Prođe noć, al' trag ostane: Ovako je Engleska razmontirala Hrvatsku na njenom tlu! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 47 povezanih
Paunović pred susret sa Holandijom: Došli smo osveženi – biće promena
Sputnik pre 33 minutajoš 28 povezanih
Zverev protiv Đokovića u četvrtfinalu turnira u Pekingu
Serbian News Media pre 5 satijoš 40 povezanih