Povezane vesti

Austrijanci traže zatvaranje elektrane "Krško"

Blic 23.03.2011
BEČ - Austrijska opozicija i parlament pokrajine Koruška zatražili su zatvaranje hrvatsko-slovenačke nuklearne elektrane (NE) "Krško", jer predstavlja "stalnu pretnju" za Austriju. Zvaničnik austrijske opozicione Slobodarske stranke Hajnc Kristijan… »

Incident u nuklearki "Krško"

Mondo 23.03.2011
Stanje u Nuklearnoj elektrani "Krško" se normalizovalo i elektrana je ponovo priključena na dalekovod. Austrijski političari traže "trajno isključene" nuklearke koja se nalazi na trusnom području. Foto: Beta/AP (arhiva) U NEK je došlo do automatske… »

Incident kratko zaustavio NE Krško

B92 23.03.2011
Krško/Beč/Zagreb -- Nuklearna elektrana u Krškom danas je samostalno obustavila rad zbog iznenadnog "isklopa 389 kilovatnog dalekovoda prema Zagrebu", saopštila je centrala. Zaustavljanje rada elektrane je u skladu sa planom zaštite i spasavanja i… »

Nuklearka Krško ponovo radi

Vesti online 23.03.2011
Stanje u nuklearnoj elektrani "Krško" se normalizovalo i elektrana je ponovo priključena na dalekovod, izjavio je danas direktor Agencije za nuklearnu sigurnost Slovenije Andrej Stritar. "Nenormalni događaj potrajao je oko sat vremena, sve se… »

Manji incident u nuklearki "Krško"

RTS 23.03.2011
Stanje u nuklearnoj centrali "Krško" se normalizovalo i elektrana je ponovo priključena na dalekovod nakon što je automatski prekinula rad. Nije postojao apsolutno nikakav rizik od radijacije, poručuju iz slovenačke nuklearke. Posle manjeg kvara… »

Nuklearka "Krško" ponovo radi

B92 23.03.2011
Ljubljana -- Stanje u nuklearnoj elektrani "Krško" se normalizovalo i elektrana je ponovo priključena na dalekovod. Direktor Agencije za nuklearnu sigurnost Slovenije Andrej Stritar potvrdio je da je situacija normalizovana. "Nenormalni događaj… »

Krško ponovo radi

RTV 23.03.2011
KRŠKO/ZAGREB - Stanje u nuklearnoj elektrani "Krško" se normalizovalo i elektrana je ponovo priključena na dalekovod, izjavio je danas direktor Agencije za nuklearnu sigurnost Slovenije Andrej Stritar. "Nenormalni događaj potrajao je oko sat vremena… »

Nuklearna elektrana u Krškom obustavila rad

EMG 23.03.2011
Nuklearna elektrana u Krškom danas je samostalno obustavila rad za šta je uzrok bio iznenadni isklop 389 kilovatnog dalekovoda prema Zagrebu, saopštila je centrala. Zaustavljanje rada elektrane je u skladu s planom zaštite i spasavanja i proglašeno… »

Vesti dana »