Uhapšeni kladioničari prali novac od droge

Uhapšeni kladioničari prali novac od droge

Radio 021 sreda, 18. maj 2011.
Policija sumnja da je glavni posrednik između uhapšenih vlasnika kladionica i službenika Uprave za igre na sreću, Miloš Lučić, preko kockarnica prao novac od trgovine kokainom. Naime, novac od prodaje narkotika jednog narko-bosa ulagan je u igre na sreću i zatim je opran preko kladioničara, čime su... »

Kladioničari prali novac od droge?

Mondo sreda, 18. maj 2011.
Prema još ne potvrđenim saznanjima policije pohapšeni kladioničari umešani i u preanje novca od droge. Glavna karika Miloš Lučić, vlasnik beogradskih restorana "Vrt" i "Resava", piše "Blic".
I vlasnik "Balkan Beta" je iza rešetaka (Foto: "Novosti") Miloš Lučić, vlasnik beogradskih restorana "Vrt" i "Resava", koji je osumnjičen da je posredovao u podmićivanju službenika Uprave za igre na sreću i tako omogućavao... »

Kladioničari prali pare od prodaje droge

Vesti online sreda, 18. maj 2011.
Miloš Lučić, vlasnik beogradskih restorana ”Vrt” i ”Resava”, koji je osumnjičen da je posredovao u podmićivanju službenika Uprave za igre na sreću i tako omogućavao nelegalan rad i bogaćenje vlasnicima nekoliko najjačih srpskih kladionica, prema sumnjama policije bio je i deo lanca pranja novca od prodaje kokaina, ekskluzivno saznaje ”Blic”.
- Novac od prodaje narkotika jednog narko-bosa ulagan je u igre na sreću i zatim je opran preko kladioničara. Istraga o tome je tek pokrenuta i određena saznanja postoje, a detalje o velikom bogatstvu vlasnika kladionica utvrdiće... »

Uhapšeni vlasnici kladionica

Kurir utorak, 17. maj 2011.
Lisice na ruke stavljene Darku Puači, Njegošu Dželetoviću, Dušici Malović-Kljajić, Nataši Agatonović i Nikoli Komatini, koji su u Upravi za igre na sreću pri Ministarstvu finansija bili zaduženi za kontrolu, kao i još dvanaestorici vlasnika nekoliko kladionica u Srbiji
BEOGRAD - Došle im glave igre na sreću! Operativci SBPOK tokom akcije „Amfiteatar“ uhapsili su 17 osoba, od kojih je petoro zaposleno u Ministarstvu finansija, dok su ostali vlasnici kladionica koje su se bavile nezakonitim... »

Kladioničari prali novac od droge

Blic sreda, 18. maj 2011.
BEOGRAD - Miloš Lučić, vlasnik beogradskih restorana „Vrt” i „Resava”, koji je osumnjičen da je posredovao u podmićivanju službenika Uprave za igre na sreću i tako omogućavao nelegalan rad i bogaćenje vlasnicima nekoliko najjačih srpskih kladionica, prema sumnjama policije bio je i deo lanca pranja novca od prodaje kokaina, ekskluzivno saznaje „Blic”.
- Novac od prodaje narkotika jednog narko-bosa ulagan je u igre na sreću i zatim je opran preko kladioničara. Istraga o tome je tek pokrenuta i određena saznanja postoje, a detalje o velikom bogatstvu vlasnika kladionica utvrdiće... »

Igrama na sreću ojadili državu

Večernje novosti utorak, 17. maj 2011.
Kriminalistička policija Srbije uhapsila 17 članova organizovane kriminalne grupe. Lisice za pet službenika Ministarstva finansija, sedam vlasnika kladionica i više vlasnika preduzeća
OPERATIVCI Uprave kriminalističke policije MUP Srbije (SBPOK), u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u akciji "Amfiteatar" uhapsili su u u utorak 17 članova kriminalne grupe. Među njima je pet inspektora Uprave za... »

Vladini činovnici na udaru policije

B92 utorak, 17. maj 2011.
Beograd -- Policija danas uhapsila 17 osoba u akciji suzbijanja nelegalnih igara na sreću. Među uhapšenima je petoro zaposlenih u ministarstvu finansija.
Akcija "Amfiteatar" počela je jutros i u njoj učestvuje preko 600 policajaca. Do sada je pretreseno više od 150 objekata širom Srbije. Kako saznaje B92, deo grupe je umešan u korupciju, jer su vlasnici pojedinih kladionica... »

Iz keca u "maricu"

RTS utorak, 17. maj 2011.
Zbog nezakonitog organizovanja igara na sreću, uhapšeno 17 ljudi. Među njima je i petoro zaposlenih u Upravi za igre na sreću Ministarstva finansija.
U akciji "Amfiteatar" koja je sprovodena širom Srbije, uhapšeno je 17 osoba, od kojih je petoro zaposlenih u Upravi za igre na sreću Ministarstva finansija. Oni se terete za krivična dela primanje i davanje mita, zloupotreba... »

Akcijom „Amfiteatar” razbijeno nelegalno kockanje

Politika utorak, 17. maj 2011.
U policijskoj akciji „Amfiteatar” juče je, na teritoriji više gradova u Srbiji, uhapšeno 17 osumnjičenih članova organizovane kriminalne grupe, koje se dovode u vezu sa zloupotrebama u organizovanju igara na sreću. Kako saznajemo u policiji, među uhapšenima su sedam vlasnika kladionica, njihovi... »

Akcija Amfiteatar: Uhapšeno pet inspektora Ministarstva finansija

SEEbiz utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD - U policijskoj akciji "Amfiteatar" uhapšeno je 17 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za organizovanje nelegalnih igara na sreću. Među uhapšenima je pet inspektora Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija osumnjičenih za primanje mita.
Akciju je sprovela Služba za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a učestvovalo je oko 600 policajaca. Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da, prema do sada... »

Uhapšeno 17 pripadnika „kladioničarske mafije“

Pravda utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD – U policijskoj akciji „Amfiteatar“ lisice su stavljene na ruke 17 osoba koje se dovode u vezu sa malverzacijama u organizovanju igara na sreću, čime je budžet Srbije oštećen za više od milion evra Operacija je započeta jula 2010 godine, a među uhapšenima je petoro službenika Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija, koji se terete za korupciju u državnim organima, i sedam vlasnika kladionica
Policija je privela Darka Puaču, Njegoša Dželetovića, Miloša Lučića, Dušicu Malović Kljajić, Natašu Agatonović, Nikolu Komatinu, Božu Tepavčevića, Gorana Vasilića, Žarka Dujanovića, Željka Dorontića, Dalibora Ristića, Zorana... »

Uhapšeni kladioničari i službenici Vlade

Vesti online utorak, 17. maj 2011.
U akciji "Amfiteatar" uhapšeno je 17 osoba koji se dovode u vezu sa zloupotrebama u organizovanju igara na sreću. Među uhapšenima je petoro službenika Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija, koji se terete za korupciju u državnim organima.
Među uhapšenima je pet inspektora Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija osumnjičenih za primanje mita - Nataša A, Darko P, Njeguš Dž, Nikola K. i Dusica M-K. Uhapšeni su i vlasnik restorana "Rt" i "Resava" Miloš L,... »

U akciji Amfiteatar uhapšeno 17 osoba

EMG utorak, 17. maj 2011.
U policijskoj akciji Amfiteatar danas uhapšeno 17 članova grupe osumnjičene za organizovanje nelegalnih igara na sreću. Među uhapšenima je pet inspektora Uprave Ministarstva za finansije za igre na sreću, osumnjičenih za primanje mita.
Uhapšeni su i vlasnik restorana Rt i Resava, vlasnici kladionica Koloseum, Feniks, Balkan bet, Mak bet, Dupla šansa bet i Dupla šansa, suvlasnik kladionice Soccer, radnica preduzeća Euoroland, vlasnik i menadžer preduzeća Aspek i... »

Akcija Amfiteatar: Uhapšeni vlasnici kladionica i vladini službenici

RTV utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD - Policijska akcija "Amfiteatar" u kojoj je danas uhapšeno 17 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za organizovanje nelegalnih igara na sreću završena je, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).
Među uhapšenima je pet inspektora Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija osumnjičenih za primanje mita - Nataša A., Darko P., Njeguš Dž., Nikola K. i Dušica M-K. Uhapšeni su i vlasnik restorana "Rt" i "Resava" Miloš L,... »

Uhapšeno 17 kladioničara i inspektora

Mondo utorak, 17. maj 2011.
U policijskoj akciji "Amfiteatar" uhapšeni vlasnici poznatih kladionica, inspektori Uprave za igre na sreću, menadžeri firmi...
Ilustracija (Guliver/Getty Images) Među uhapšenima su pet inspektora Uprave za igre na sreću i sedam vlasnika kladionica koje su se bavile priređivanjem igara na sreću. Uhapšeni su i Miloš Lučić, vlasnik restorana Rt i Resava,... »

Hapšenja zbog igara na sreću

Radio 021 utorak, 17. maj 2011.
Uhapšeno je 17 osoba koji se dovode u vezu sa zloupotrebama u organizovanju igara na sreću. Među uhapšenima je petoro službenika Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija. Ostali pritvoreni su vlasnici kladionica, koji su zajedno sa saradnicima, davali mito vladinim službenicima kako bi se... »

U akciji Amfiteatar uhapšeno 17 osoba

Beta utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD, 17. maja 2011. (Beta) - Policijska akcija "Amfiteatar" u kojoj je u utorak uhapšeno 17 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za organizovanje nelegalnih igara na sreću završena je, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). Medju uhapšenima je pet... »

U toku akcija „Amfitetar” - uhapšeno više osoba

Politika utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD – Policija je u okviru akcije „Amfiteatar”, koja je počela jutros, uhapsila veliki broj osoba, članove organizovane kriminalne grupe, koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i organizovanje nelegalnih igara na sreću, rekao je Tanjugu zamenik premijera i ministar unutrašnjih... »

Hapšenja zbog nelegalnih igara na sreću

Beta utorak, 17. maj 2011.
BEOGRAD, 17. maja 2011. (Beta) - Akcija hapšenja članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za organizovanje nelegalnih igara na sreću je u toku i za sada se radi o hapšenju više od 15 osoba, rečeno je agenciji Beta u vrhu Ministarstva unutrašnjih poslova. Akcija nazvana "Amfiteatar" počela... »
©2017 Netmark d.o.o.