CVETKOVIĆ: Po analizi MMF-a mi smo regionalni lider

CVETKOVIĆ: Po analizi MMF-a mi smo regionalni lider

Dnevnik sreda, 6. jul 2011.
Premijer Mirko Cvetković izjavio je juče, otvarajući Skupštinu dijaspore i Srba u regionu, da će Srbija po stopi privrednog razvoja, a na osnovu analiza MMF-a, u ovoj i idućoj godini biti regionalni lider, i pozvao predstavnike dijaspore da investiraju u našu zemlju. Cvetković je istakao da duboko... »

Cvetković: Bićemo lider po razvoju

B92 sreda, 6. jul 2011.
Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković kaže da će Srbija po stopi privrednog razvoja u ovoj i idućoj godini biti regionalni lider.
Cvetković je, osvrnuvši se na mere ekonomske politike Vlade Srbije, podsetio da su osnovni ciljevi povećanje zaposlenost, životnog standarda kao i ekonomski razvoj. On je naveo da će u ovoj godini privredni rast iznositi tri... »

"Dijaspora stožer okupljanja naroda"

Vesti online sreda, 6. jul 2011.
Premijer Srbije Mirko Cvetković i ministri Srđan Srećković i Ivica Dačić otvorili su u Beogradu Skupštinu dijaspore i Srba u regionu i poručili da žele da grade najbližu moguću ekonomsku, kulturnu i političku saradnju sa blizu četiri miliona Srba koji žive u celom svetu.
Ministar dijaspore i vera Srđan Srećković je rekao da je dijaspora od 2000. godine investirala 550 miliona dolara u mala i srednja preduzeća, u kojima danas radi oko 25.000 ljudi, ali da je potencijal mnogo veći i da ima prostora... »

Skupština dijaspore u Beogradu

RTS sreda, 6. jul 2011.
Premijer Mirko Cvetković pozvao predstavnike dijaspore da ulažu u Srbiju. Dijaspora je od 2000. godine preko deviznih doznaka donela milijarde dolara, poručio je Cvetković na Skupštini dijaspore i Srba u regionu koja se održava u Beogradu.
Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković rekao je da će Srbija po stopi privrednog razvoja u ovoj i idućoj godini biti regionalni lider i pozvao predstavnike dijaspore da investiraju u našu zemlju. Premijer je na otvaranju... »

Cvetković pozvao dijasporu da investira u Srbiju

Kurir sreda, 6. jul 2011.
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da će Srbija po stopi privrednog razvoja u ovoj i idućoj godini biti regionalni lider i pozvao predstavnike dijaspore da investiraju u našu zemlju. Na otvaranju Skupštine dijaspore i Srba u regionu Cvetković je istakao da duboko... »

Cvetković: Saradnja sa dijasporom na obostranu korist

RTV sreda, 6. jul 2011.
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da će Srbija po stopi privrednog razvoja u ovoj i idućoj godini biti regionalni lider i pozvao predstavnike dijaspore da investiraju u našu zemlju.
Na otvaranju Skupštine dijaspore i Srba u regionu Cvetković je istakao da duboko veruje da će Srbija do kraja godine dobiti status kandidata i termin za otpočinjanje pregovora sa EU. Premijer je ukazao na značaj saradnje matice i... »

Srećković: Rasejanje „seje“ imidž

Večernje novosti sreda, 6. jul 2011.
Ministar vera i dijaspore Srđan Srećković kaže da saradnja države sa našim sunarodnicima u inostranstvu ne bi smelo da se koristi za dnevnu politiku
SKUPŠTINA dijaspore i Srba u regionu, koja počinje u sredu u Beogradu, učvrstiće veze naših ljudi iz sveta sa Srbijom - kaže za ”Novosti” ministar vera i dijaspore Srđan Srećković. On napominje da bi Vlada ove godine trebalo da... »
©2017 Netmark d.o.o.